hits

SØT ISTE - SWEET TEA

Jeg har bodd ett år i USA, nærmere bestemt i Mississippi, og der kom søt-te-dilla; det var nemlig alt de drakk. Søt-te er rett og slett vanlig Lipton Yellow Label Tea med masse sukker, serveres kald i et glass fullt av isbiter. Hver gang muligheten byr seg, kjøper vi med oss iced tea-poser fra USA, og har en mugge med kald søt-te stående i kjøleskapet. Men er du ikke i USA og har lyst å prøve deg på denne fantastiske tørsteslukkeren, fortvil ikke! Det lages lett som bare det:

Kok vann, Hell vannet over x-antall teposer (kommer an på hvor mye du vil lage, tenk en vanlig te-kopp, og bruk 1/3 av vannet). Smak til med sukker......eller annet spenstig søtningsmiddel. Jeg bruker sukrin!


Husk å la teposene trekke i noen minutter. Ta ut teposene, fyll på med kaldt vann, sett kjølig og nyt ekte sørstatsiste når kulden har lagt seg! Og neste gang du er på restaurant i USA (det være seg en vanlig lokal eller fastfood-kjede), så prøv søt-te! Du kan oftest velge mellom sweet eller unsweet; jeg velger alltid unsweet og tilsetter Splenda (sukralose), eller jeg blander 50/50 sweet og unsweet.

Sweet, sweet, supersweet tea.... Mmmmmmm. Love it!

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv