hits

BRUDEKROPPEN PÅ 3 UKER..?

Ja, her skal jeg komme i bryllupsform for å se smashing ut i kjolen min, også klarte jeg jo å knekke tåa for ei lita måned siden. U-rutt! Det ble treningsfri i litt over to uker, og jeg sliter fortsatt med å finne gode måter å trene kondisjon på uten å kunne løpe (altså, jeg kan ikke løpe, jogge, spille fotball/innebandy/badminton). Jeg har heller ikke tilgang på ergometersykkel, og med det møkkaværet som har vært i Lakselv i det siste (ja, det har vært fint vær også, men da har jeg vært på JOBB), har det ikke vært like greit å sykle ute heller. Men jeg har virkelig "oppdaget" romaskinen, og nå er jeg så bra i tåa at jeg kan gå lengre strekker. Derfor var dagen i går min første krevende tur på lenge: Marius og meg trasket opp Caskil-bakken (uttales tsjchasskil-bakken) i NYDELIG vær! (Endelig...)


Caskilbakken er ganske så lang, og for det meste i oppoverbakke.


Og det var så varmt at vi faktisk måtte kle av oss..! Det er ikke hverdagskost!


På toppet tok vi en femminutters med litt vann og en halv banan hver.


Vi brukte 50 minutter opp bakken, men bare en halvtime ned :)


Marius jogget ned, jeg gikk, for tåa vil fortsatt ikke samarbeide 100%! 
Han kom også å hentet meg pittelitt oppe i bakken, for jeg var litt treiga på "nedstigningen".

Kjenner på lår og rumpe at dette var en meget passende treningsform for meg, og skal jeg klare å få den fordømte bryllupskroppen innen 3 uker, så er det vel bare å fortsette...? 

Stikkord:

7 kommentarer

Malin Wiker

10.07.2012 kl.19:34

Fine bilder!:) Lykke til, og håper du klarer det!:)

susanneeanda

10.07.2012 kl.19:48

Fine bildeeer, lykke til :)

INGER H.

10.07.2012 kl.20:14

susanneeanda og Malin Wiker: Tusen takk!

Therese

10.07.2012 kl.22:01

Det klarer du! Tre uker er laaaang tid! Stå på og sett av en time (45) hver dg til litt mosjon og styrke +flink med kostholdet så kommer du VELDIG langt! Fikk sånn treningsmatte å ta situps osv på til jul og den er gull verdt å ha på regnværsdager og når man vil trene litt inne :) Jeg er i gang med BPK2012 (brudepikekroppen2012) :) hihi

Gleder meg til bryllup!!!!

Mimmy

10.07.2012 kl.22:02

Dette klarer du! stå på og det kommer til å være verdt slitet!

INGER H.

10.07.2012 kl.22:22

Mimmy: Takk, jeg satser hardt!!!

INGER H.

10.07.2012 kl.22:24

Therese: Haha ja, jeg skal i hvert fall være kjempeflink disse ukene... Har beinhardt kosthold om dagen, og prøver å være alkoholfri i tillegg. Har rockering og treningsmatte her hjemme, også trener jeg i treningsstudio også. Så jeg må bare STÅ PÅ nå, ikke mange dagene igjen..!

GLEDER MEG OGSÅ TIL BRYLLUP!!!! Herregud, så kos det blir :D

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv