hits

SAGAEN OM ISFOLKET

Sagaen om Isfolket er en bokserie skrevet av norsksvenske Margit Sandemo, og består av 47 bøker på ca 250 sider per bok. Jeg ble anbefalt denne serien både av bestevenninnen min Helene, samt min kommende svigermor Toril. Serien er en "slektsaga", og hver bok omhandler en separat historie til en eller få medlemmer av slekta. Spenning, vold, fantasi, kjærleik, husmorsporno og drama gjør disse bøkene avhengighetsskapende, og jeg er hekta! Holder på med bok 42 nå, og grugleder meg til jeg er ferdig - lurer jo veldig på hva sagaen ender med... Med andre ord: anbefaler disse bøkene på det sterkeste. Lettleste, interessante og fengende - perfekt sommerlesing!Bildet over er fra i går, min første fridag i sommer med "sommervær". Lå ute på verandaen i bikini og ullteppe (for selv om sola skinte som bare det, så blåser det som regel kald nordavind om sommeren). Koste meg glugg!

Ja, jeg vet kysseansiktsbilder er utrolig harry, men jeg har for tiden semikomplekser for å smile på grunn av reggisen. Såeh. Jobber med saken..!

Stikkord:

4 kommentarer

Anniken Øyen

11.07.2012 kl.07:52

så fin blogg du har :-)

INGER H.

11.07.2012 kl.07:54

Anniken Øyen: Takk det samme!

Maia

24.05.2013 kl.21:00

Du får bynne på heksemesteren etterfulgt av lysets rike! ;)

INGER H.

31.05.2013 kl.21:19

Maia: Ja, jeg har hørt rykter om det! Skal begynne med en gang jeg er ferdig med studiene ;) Takk for tips!

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv