hits

PRE-BRYLLUPS-TIPS

Jeg skal snart være brud, og har noen tips å komme med:

 • Opprett en web-side for gjestene dine, der all informasjon står.
  Marius og jeg har side på Bryllupsdagen, noe som funker utmerket!
 • Hvis budsjettet tilsier det, arranger bryllupsplanlegger.
  Vi gifter oss i Hellas, og der er prisene helt andre enn i Norge. Vi arrangerte "Weddings in Crete", og de ordner med alt av bestillinger, avtaler, oversetninger, pirk, pakk og mer til. Deilig å kunne slappe av i sitt eget bryllup!
 • Tenk nøye i gjennom hvor mye penger du vil bruke på for eksempel invitasjonene.
  Disse blir kanskje hengt opp på et kjøleskap, men også ofte lagt bort og glemt - hvorfor bruke tusenvis av kroner på dette, når du heller kan bruke pengene på noe annet? Vi bestilte våre invitasjoner her: WPD, og ble storfornøyde. Topp kvalitet, uten å bli ruinert!
 • The alcohol.
  Her finns mange muligheter: åpen bar, drikke til maten, drikkebonger, alkoholfritt. Vi har valgt å stå for øl, vin og Baileys/cognac til kaffen, resten får gjestene kjøpe seg selv.
 • The food.
  Vi var just i to bryllup, et med treretters servert av kelnere, og et med tapas-buffet. Maten smakte NYDELIG begge plassene, og vi fikk rikelig. Så lenge maten smaker GODT, kan man variere pris og servering i det uendelige! Vi skal, hvis alt går etter planen, sette mat utover bordene, og la gjestene forsyne seg om de vil.
 • Send ut innbydelsene i goood tid.
  Vi gifter oss som sagt i utlandet, og sendte derfor ut invitasjoner 1 år i forveien, slik at gjestene kunne planlegge eventuell ferie i forbindelse med den store dagen vår. Og det kommer overraskende mange, hurra!
 • Spar masse penger.
  Bryllup er dyrt. Dyrere enn du tror. Og enda litt til...
 • Lag ønskelister på nett!
  Veldig kjekt for gjestene når de skal finne ut hva de skal kjøpe i gave. Vi har lagd liste på blant annet Kitch'n, Tilbords og Glasmagasinet.
 • Tenk nøye igjennom ALT minst 10 ganger før du bestemmer deg for noe!
  Det enkle er ofte det beste. Eller, er det det...? Jeg har i hvert fall ombestemt meg mange, mange ganger på det aller meste. Følg magefølelsen som ofte har rett, stol på ekspertene for de har gjort dette før.


Slik ser våre invitasjoner ut (selvfølgelig "customized" tekst).

Som sagt, så var dette PRE-bryllupstips, så det kan være det kommer noen korreksjoner hvis noe ikke går som det skal...! Og husk, det er ikke bryllupsdagen som betyr alt, det er hva som skjer etterpå.
Det viktigste er tross alt at dere sier "ja" til hverandre!

Stikkord:

4 kommentarer

Tonje

22.07.2012 kl.20:23

Hei! Så på en annen blogg at du hadde kjøpt din brudekjole på Store of Dress ? Stemmer det ? ;)

Lurer bare på om du har fått kjolen, samme med forloverkjole fra Lightinthebox.com ? =)

Beklager litt bekvemdt spm, men er midt i planlegging selv ;) hehe ;)

INGER H.

22.07.2012 kl.20:47

Tonje: Hei! Ja, jeg fikk kjolene ca 1,5 måned etter bestillingene. Store of Dress var ok kvalitet, jeg måtte sy den inn litt, men tror resultatet blir veldig bra. De fra Light in the Box var bedre kvalitet, så ville satset der!

Tonje

25.07.2012 kl.20:19

Okei! ;) Tusen takk for svar, og lykke til med bryllup! =)

INGER H.

26.07.2012 kl.05:55

Tonje: Takk, det samme!

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv