hits

SKOLEKJØKKEN ONSDAG 11.02.98

Denne er kanskje litt Fjellhamar Barneskole-intern, men...

Til Kaja.

Hei, her er dagens rapport:
Stort sett gikk alt veldig greit i begynnelsen, det er tydelig at de har fått beskjed om å ta seg sammen. Desverre ble det en ganske stygg episode mellom gruppa til Øystein og gruppa til Inger. Den foreløp omtrent slik:

- Øystein hadde tatt bord til gruppa si og var begynt å ta ned stoler.
- Mens han var ute av rommet "kuppet" Ingers gruppe bordet
- Dette ble naturlig nok Øystein fornærmet over (han hadde tross alt begynt)

MEN; derfra utartet det seg til den reneste slosskamp med navnkalling: Inger kalte Øystein nerd, Øystein kalte Inger geit og nerd (det ga han seg ikke på). I tillegg tok Øystein og skjøv en stol ned fra bordet og rett i ryggen på Lene. Derfra tok stemningen seg ikke opp - det var stort sett småkrangling og sure kommentarer (det lettet litt mot slutten).

Mens jeg skrev dette benyttet Andreas anledningen til å åpne et vindu og kaste ut mat. Her fikk han fort selskap av fler, men det er nå uklart hvem dette var. Når jeg konfronterte dem med dette fikk jeg veldig dårlig respons - i stedet for å akseptere irettesettelsen, protesterte de høylydt - lo og himlet med øynene, deretter nektet alle på at de var med på dette.

Gruppe 1: Lene, Inger og Aleksander. Gruppen fungerer veldig godt innad og alle arbeider godt. De jobber godt sammen.

Gruppe 2: Yvonne, Christine, Øystein og Andreas. Så vidt jeg kan se fungerer det arbeidsmessig greit, selv om det er litt kjeftbruk (Christine sier at det er pga Andreas og Øystein). Alle arbeider godt.

Gruppe 3: Vigdis, Anders og Per Christian. Det ser ut til å gå greit. Vigdis var veldig flink i dag. Per Christian sto og vasket opp og hjalp til. Var i det hele tatt hyggelig.

Gruppe 4: Lisa, Jon Fredrik og Nils Jørgen. Her fungerer det veldig greit - merkelig, men veldig greit. De har en temmelig røff tone seg i mellom, men alle ser ut til å like det og de koser seg i grunnen veldig godt.


Jaja... Happy lørdag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv