hits

INGERS SUPERTIPS: BILDEREDIGERING

Jeg jobber, studerer og er kone, og det tar sin tid. Spesielt det siste. NEIDA.... Men uansett er jeg veldig fan av lettvinte løsninger, spesielt når det kommer til bilderedigering! Instagram er jo genialt, men det finnes en hel del enkle programmer man kan bruke på nettet - uten å måtte signe opp eller logge inn, OG (viktigst av alt): de er gratis. 

Det er spesielt to programmer som er gjengangere for denne fruen og det er BeFunky og PicMonkey. BeFunky har en haug "ferdigmaler" for å gjøre bildet ditt (ja, you guessed it:) funky! Picmonkey bruker jeg mest til kollasjer. Begge programmene kan brukes til mye - kun fantasien din som setter grenser!


Det øverste bildet er redigert med BeFunky, og det nederste først med Color Splash FX, deretter Instagram (begge de to direkte fra mobilen) og til slutt satt sammen med PicMonkey. Enkelt og greit!

Har du noen bra bilderedigeringstips?

Stikkord:

2 kommentarer

Merethe

23.10.2012 kl.15:15

Så stilig redigering :-) Ser mange bruker pixlr.com for å redigere.

INGER H.

23.10.2012 kl.20:30

Merethe: Ja, det har jeg faktisk prøvd (og glemt litt), også veldig bra :)

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv