hits

NICE TO HAVE: TACOFAT

Til bryllupet fikk Marius og jeg tacofat i gave av en av mine forlovere, Anette. Tacofatet er fra Modern House, og kjøpes blant annet på Kitch'n. Det har frittstående hvite skåler (6 små og 1 litt større), samt et svart spinn-fat skålene kan stå på. Veldig kjekt når man skal forsyne seg - slipper jo å mase om å få tilsendt det ene eller det andre, og jeg må også si at det at skålene ikke sitter fast (det gjorde de på det forrige tacofat vi hadde), er veldig praktisk - lettere å vaske (les: stappe i oppvaskmaskinen), samt at de kan brukes hver for seg til alt mulig annet. Uansett, midt på fatet er det også et varmeopplegg for tacokjøttet, med et stativ "kjøttbollen" kan stå på. Her er meningen at man skal tenne et telys og sette under, noe som (doh) vil holde kjøttet varmt. Sjenialt!Tusen takk for flott gave, Anettemor - brukes flittig!

Noen med bra lørdagsmiddagtips?

Stikkord:

4 kommentarer

Linn - Hund, foto og hverdag

10.11.2012 kl.11:40

Har et tacofat jeg også, men ikke hvor man kan vare kjøttdeigen - det var jo genialt!

Her blir det fylte paprika idag =)

INGER H.

10.11.2012 kl.11:49

mylife: Mmm, det hørtes godt ut, hva fyller du de med? Nam!

Linn - Hund, foto og hverdag

10.11.2012 kl.11:51

Man kan jo egentlig fylle dem med det man ønsker :) Men jeg kommer til å lage "tacofyll" idag -med kjøttdeig som er blandet med tacokrydder, mais, bacon, løk og tacosaus :)

INGER H.

10.11.2012 kl.11:53

mylife: Må prøves en gang, takk for tips :D

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv