hits

DENNE FILMEN MÅ SEES!

I går var vi på kino og så en helt fantastisk film: The Intouchables (De Urørlige):

Mangemillionæren Philippe er lammet fra nakken og ned etter en paragliderulykke og må leve resten av livet i rullestol. Han bor i luksuriøse omgivelser i Paris og skal ansette en ny pleieassistent. Den eneste som skiller seg ut av søkerne er Driss som kun har søkt på jobben fordi han må vise at han er aktiv arbeidssøker for å beholde trygdepengene. Snart begynner et usannsynlig kameratskap forankret i ærlighet og humor mellom to individer som på overflaten ikke ville hatt noe til felles.

Dette er årets feel-good film og er basert på en utrolig, men sann historie. Filmen har blitt et internasjonalt fenomen og er den mest inntjenende ikke-engelskspråklige filmen i historien. Filmen som er sett av 20 millioner franskmenn har dessuten blitt valgt til deres Oscar-kandidat. 8,6 på IMDb!

Kjærstepar i gamledar' gleder seg til kino-date!

Det var ikke stappfullt i Lakselv kinosal, men det kom flere etter hvert. Heldigvis, for denne filmen var virkelig utrolig bra! En deilig, morsom, ekte, alvorlig og rørende film med utrolig dyktige skuespillere. Så trenger du å fylle opp helga di med noe vettugt? Se denne filmen, da vel! Du kommer ikke til å angre!

Noen som har spennende helgeplaner, kanskje?

Stikkord:

4 kommentarer

RIKKE DAHL SJØLIE

30.11.2012 kl.12:26

ville også egentlig på kino idag, men fant ingen filmer av interesse- som jeg ikke har sett haha :-)

Lillian

30.11.2012 kl.12:57

Burde kanskje ta en tur og se den, hørtes gøy ut :) Jeg har julekalender på bloggen, og har idag slippet en utrolig kjent sponsor. Ta turen innom og se hvem det er da :)

INGER H.

30.11.2012 kl.14:10

RIKKE DAHL SJØLIE: Anbefaler virkelig denne, i hvert fall! Også vil jeg se Reisen til Julestjernen...

INGER H.

30.11.2012 kl.14:11

Lillian: Ja, det burde du! Og ja, det burde jeg kanskje gjøre :)

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv