hits

FOTOKURS: BLENDER

I dag var jeg på et lite fotokurs arrangert av fotoklubben i Lakselv, avholdt på Fjordutsikten. Jeg er ikke så dreven med speilreflekskamera ennå, så jeg tar i mot all den tips jeg kan få! På kveldens møte/kurs lærte vi om blenderbruk, og jeg tror jeg har fått litt "take'en" på det. Prøvde meg litt fram, og poenget er altså å få uskarp (eventuelt skarp) bakgrunn:Her har jeg fokus på nissen, og på Nikon-skriften, med forsøk på uskarp bakgrunn:

Uskarp bakgrunn med fokus på spenna:


Fokus til høyre på veska:


Fokus til venste på veska:

// Veske: Mulberry //

Føler jeg begynner å lære meg litt, nå!? Neste runde skal tema være "nordlysbilder", men det får jeg sannsynligvis ikke vært med på (dessverre). Skal uansett lære meg det, one way or another!

Flere enn meg som har hatt en innholdsrik mandag?

2 kommentarer

ladyaugust

03.12.2012 kl.20:54

Nordlys må jo bare være fantastisk å lære seg å tabilder av. Morro med fokusbilder så kan man bestemme hva som er viktig og hva man vil viske litt ut :)

INGER H.

03.12.2012 kl.21:09

ladyaugust: Ja, og jeg starter litt på scratch, så trenger å øve meg litt. Håper jeg lærer meg nordlys, også!

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv