hits

NEW YORKs BESTE PIZZA?

Etter å ha gått over Brooklyn Bridge, var planen å ta seg en pizza på en pizzasjappe vi hadde hørt mye om - Grimaldi's. Grimaldi's kan smykke seg med flere titler, blant annet har avisen Zagat (funny name forresten, for oss Finnmarkinger) kåret pizzaen deres til den beste i New York, den har vært på topp 10-lista over restauranter i New York og den er i følge Food Network på topp 5-lista over de beste pizzaene i USA. Forventningene var selvfølgelig skyhøye (jeg ELSKER pizza, det er min yndlingsrett), og etter en lang gåtur var vi klinkende klare for å stappe oss med godsakene.

På bildet over ser dere køen utenfor, og denne køen var for å komme inn i kørommet i tredje etasje, som dere ser på bildet under. Faktisk. Vi kom heldigvis før den største rushen, og etter bare litt-over-en-times-venting og et par Brooklyn Lagers var det endelig vår tur!

Pizzamenyen er enkel og grei - du velger størrelse og fyll, og de har ingen ferdigkomponerte pizzaer du kan velge mellom. Dette syns jeg faktisk er litt pinglete av de... Er ikke noe av det morsomste med å bestille "supergod mat" rett og slett å prøve seg på noe man får anbefalt, eller noe man syns ser godt ut, og slippe å måtte velge alle ingredienser selv? Jaja - vi valgte i hvert fall løk, hvitløk, sopp, paprika, soltørket tomat og skinke. 

Pizzaen var god den, spesielt bunnen var nydelig. Men that's it. Ikke den beste pizzaen jeg har smakt, ikke en gang den beste pizzaen jeg har smakt i New York..! Den var nemlig i Little Italia, på Mott street, nærmere bestemt Emporio. Funny ting forresten, en annen sjappe som troner øverst på listene er Lombardi's, som vi nå har funnet ut ligger et lite kvartal unna Emporio - denne skal besøkes neste gang, ingen tvil! Tilbake til Grimaldi's. Hvis du vil prøve selv, så for all del, go for it! Men smør deg med tålmodighet, og ikke vær sulten idét du ankommer... For du må belage deg på litt venting.

Etter mat gikk vi ned til kanalparken. Veldig koselig park, med en fantastisk Manhattan-utsikt!Herfra tok vi båt tilbake til hotellet. Kooos!

Konklusjonen er: Lombardi's står for tur, og jeg gleder meg allerede!

Hvor er den beste pizzaen du har spist? 

Stikkord:

2 kommentarer

25.01.2013 kl.10:12

New york :-)! Lucky people, enojoi!

FOTO: Makes you think of summer, check it out

INGER H.

25.01.2013 kl.13:42

Anonym: I will, next time we're there, thanks!! :D

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv