hits

MIAMI BEACH 2013

Etter seilbåtturen vår hadde Marius og jeg noen deilige dager i Miami. Vi har vært her før, så denne gangen visste vi hva vi gikk til - shopping og deilig mat! Vi hadde jo vært i sola i 10 dager, og bestemte oss for å bruke de siste dagene på noe annet en strandlivet. Mannen hadde bursdag 14. januar, og gaven fra meg var konsertbilletter med VIP-pass til Ellie Goulding, en av hans desiderte favorittartister. Gleden var stor - vi fikk komme først i køen, hadde eget bord med kelner i konsertlokale og en fantastisk utsikt over scenen og flere tusen oppmøtte. Og fy flate... Ellie Goulding er RÅ på scenen. Hun spilte trommer, piano og gitar, og hadde en klokkeren sangstemme. En av de beste live-opptredene jeg noen sinne har sett, og respekten min for denne dama har steget flere hakk! En deilig kveld!

 

Forresten, sjekk de nye Ray Bans'a til Marius og meg, I love them:

Det ble mye god mat som sagt, og vi prøvde ut flere sushi steder. Samba Sushi for eksempel, som ligger i begynnelsen av Lincoln Street Mall, var veldig god:

MEN ingenting slår hotellrestauranten vår (vi bodde på Essex House Hotel, superfornøyde med dette hotellet) - Zen Sai! Dæven steike, de hadde god mat. Vi fikk anbefalt diverse retter av den søte kelnern vår, og endte opp med blant annet Fried Bok Choy (min favoritt), biff, sushi og torsk. Yummy - kanskje det beste restaurantmåltidet jeg noen sinne har spist... Og ja, vi spisste her to ganger, og det var like godt begge gangene. Hit kommer vi tilbake!Har begynt å få sansen for Miami Beach, bare man vet hva man går til (veldig turistifisert - men det er det jo mange plasser!). Shoppingen er veldig bra, selfølgelig ikke New York-bra, men man kan finne fantastiske ting her. Jeg endte blant annet opp med Uggs-støvler, ulljakke fra G-Star, solbriller, undertøy fra Victoria Secrets og mye mer. Drar gjerne tilbake - men da vil jeg svippe innom Key West igjen..!

Har du vært på Miami Beach før? Har du noen MB-tips?

8 kommentarer

LineMerethe

01.02.2013 kl.07:26

Jeg reiser til Miami om 46 dager! OM jeg gleder meg ennå mer nå ja:D

INGER H.

01.02.2013 kl.07:50

LineMerethe: Ååå, heldig! Har du vært der før?? Du MÅ dra innom Zen Sai... Det var virkelig helt utrolig godt!

mittlillemagasin

01.02.2013 kl.07:54

Flotte bilder, ser virkelig godt ut bra dere koser dere <3

Ha en flott dag!

INGER H.

01.02.2013 kl.08:00

mittlillemagasin: Det skal jeg love deg vi gjør <3 Ha en super dag du også!

kristinerosok

01.02.2013 kl.11:15

Så mange fine bilde! :)

INGER H.

01.02.2013 kl.11:27

kristinerosok: Takk, det var veldig deilig å være på ferie :)

LineMerethe

01.02.2013 kl.11:40

Zen Sai er notert på to-do-lista!! Nei ikke vært der før!

INGER H.

01.02.2013 kl.12:16

LineMerethe: Okei, to handlegater: Lincoln Road Mall, der er det MANGE gode spisesteder også, og Collins Avenue. Ja, også kan jeg virkelig anbefale sundagsbuffeten på Nikki Beach... OMG. Beste all you can eat jeg har vært borti!!!

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv