hits

NEW YORK - FINANCIAL DISTRICT +++

De siste bildene fra New York i denne runden kommer her. Marius og jeg var på musikal på Broadway og så "The book of Mormon", en fantastisk morsom musikal skrevet av blant annet Matt Stone og Trey Parker (skaperne av South Park). Vi lo oss glugg, og var enige om at dette var den morsomste musikalen vi noen sinne har sett:

Ja, utsikten fra hotellrommet har jeg jo glemt å vise:

En tur nede i Financial District, veldig fint område (dog orkanpreget):Vi tok en tur på The High Line, en jernbane lagd om til en kjempekul park:

Dette var dagen før vi satte oss på flyet og reiste til de Britiske Jomfruøynene... Snart kommer det med andre ord blogginnlegg med sol og sommer. Grugleder meg til å lage de, for jeg kjenner på kroppen at jeg kommer til å savne sola, vavrmen og det gode selskapet. Kaldt i Lakselv om dagen, i helgen var det ned mot 31 kuldegrader..! BRR!

Hva er yndlingsplassen din i New York?

2 kommentarer

Ane

29.01.2013 kl.20:12

Så fine bilder! Highlinen er faktisk et av yndlingsstedene mine i New York :) Liker også greenwich village veldig godt!:)

INGER H.

29.01.2013 kl.20:20

Ane: GV er et av de få stedene vi ikke fikk tid til å utforske. Står definitivt på lista til neste NYC-tur! Glede meg allerede :)

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv