hits

BRITISH VIRGIN ISLANDS - TORTOLA #3

De siste bildene fra Tortola! Vi besøkte et rom-destilleri som lagde autentisk, karibisk rom. Veldig spesielt, unikt og originalt... Gutta fikk smake både "ny" og "gammel" rom, den eldste var, i følge han som jobbet der, 15 år gammel. Vi endte opp med å ta med oss en stor flaske rom, hvilken årgang den var husker jeg ikke, ei heller smakte jeg på den!

Vi fant også en glassblåser midt i det store intet, som kun brukte resirkulert glass. Flott konsept, fancy produkter og fine folk! Marius og jeg endte opp med en julekule (som vanlig, vi kjøper nemlig en julekule alle steder vi besøker):Mye god mat fant vi på en liten sjappe som heter et-eller-annet med Surf Grill and Bar. Det så ut som en campingvogn gjort om til en bar, og maten smakte fortreffelig. Pizzaen KNUSTE "den beste pizzaen i New York", de andre spiste "rotis" - en tradisjonell lunsjrett man kunne få nesten over hele øya. En roti har kjøtt, lompe, grønnsaker og hot-sauce, verdt å prøve!


Banana Keet var en annen restaurant vi dro innom, og denne hadde fantastisk utsikt over havet. Her ble det en drink i solnedgangen, og de var gode, men sterke (blir det sagt - jeg drakk så klart øl, siden jeg holder meg unna spriten):


Fine dager, men vi ble også veldig klar for å komme oss ut på seilbåten..!

Noen flere som har vært på Tortola, og har noen andre tips?

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv