hits

STUDIEDAG FOR STUDENT-INGER

Som mange kanskje vet, studerer jeg pedagogikk ved NKS nettstudier ved siden av jobben. Jeg holder på med årsstudiumet nå, men satser på å fortsette mot en bachelor når jeg er ferdig. Har tatt og bestått to eksamener hittil, spesialpedagogikk og læringsvansker, og har to igjen. Tidligere har jeg fullført ett år på lærerskolen samt ex. phil., noe som gjør at jeg faktisk er over halvveis til en bachelorgrad! MEN - da må jeg ta meg sammen. Det har gått trått med den studiemodulen jeg holder på med nå, og jeg har fem oppgaver som skal leveres innen 20. mai. Skjerpings!

Det er annerledes å studere via nett enn å gå på forelsninger, ingen tvil om det. Det krever blant annet en stor dose selvdisiplin... Noe jeg egentlig har, spesielt hvis jeg gjør ting for andre. For eksempel i jobbsammenheng, null problem! Skrev akkurat en artikkel for et fagblad på over 1000 ord, og det brukte jeg ei lita time på. Inger i et nøtteskall. Men studiene på NKS er 100% frivillige, og da kan jeg bruke lenger tid på å grue meg til å skrive en oppgave, enn tiden jeg faktisk bruker på å skrive oppgaven. Akkurat som når man må rydde.... Man gremmes over rot og gruer seg som en dust til å støvsuge i lang tid, også tar det bare minutter å få det gjort. Hvorfor er det egentlig sånn? Beats me!

Det som er DIGG med hjemmestudier, da, det er at man kan stå opp på morningen, skippe dusjinga, ikke gidde å sminke seg, dra på seg kosebuksa, sette seg i sofaen og kalle seg student. Det liker jeg... Billig kaffe og lunsj er det også ;) Så jeg klager egentlig ikke, jeg bare psyker meg opp til å fullføre oppgaven. Har skrevet 1200 ord, og trenger kun 1500, men jeg vet allerede nå at jeg ender med langt over 2000 og må bruke litt tid på å kutte ned. Men jeg har troa!

Jeg SKAL bli ferdig med denne oppgaven i dag!

Nå har jeg skrevet det og publisert det på internett, så da har jeg faktisk ikke noe valg...

Hva skal du bruke søndagen din til?

Stikkord:

2 kommentarer

Kristine Gjerdevik

03.03.2013 kl.22:56

Stå på! Du kommer i MÅL. :)

INGER H.

03.03.2013 kl.22:57

Kristine Gjerdevik: Takk, Kristine!!!! :D Fint å ha dere som motiverer og pusher :)

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv