hits

IKKE GI OPP!

Besto min første innlevering i sosialpedagogisk arbeid, og er bitt av jeg-skal-klare-det-basillen. Nå skal jeg jammen meg kaste meg rundt og gjøre ferdig innlevering nummer 2 også!

Viktig å ikke gi opp...

Flere som studerer, og syns det kan være lett å gi opp til tider?

6 kommentarer

Silje Marita

04.03.2013 kl.14:41

Utrolig lett å gi opp..

INGER H.

04.03.2013 kl.14:43

Silje Marita: Ja, huff... Og da er det viktig å karre seg opp igjen, og starte på ny giv - selv om det kan være aldri så vanskelig!

Linn - Hund, foto og hverdag

04.03.2013 kl.15:36

Jeg har ikke vært student i mer enn 4 dager nå, så håper jeg ikke får den følelsen på en stund :) Men har derimot hatt lyst til å kaste studiebøkene i veggen - og har lurt en gang eller to på om det var rett av meg å starte på det studiet jeg gjorde - eller om jeg har satt for høye krav til megselv.

De siste 4 dagene har jeg også "kun" drømt om fordøyelsessystemet, haha. Det er det jeg driver å leser om akkurat nå, og er jo drittlei det allerede når jeg står opp, for har brukt hele natta på å tenke på det, hoho.

INGER H.

04.03.2013 kl.15:44

Linn: Håper heller ikke du får den følelsen på lenge... Men det er vel også litt sånn at jo mer man får til, og får gjort unna, jo enklere går det? Det er det jeg håper, i hvert fall! Bare å komme litt ordentlig i gang, så går det lettere..!? Lykke til med studiene, da!
Gratulerer :D

INGER H.

05.03.2013 kl.05:52

Caroline: Takk :D

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv