hits

PÅ PLASS I BARNDOMSHEIMEN!

Landet på Gardis i formiddag etter helt greie flyturer med Widerøe og SAS, og *sukk* så glad jeg er for at SAS har den frokosten sin. Visste dere det? De serverer frokost på flights som har avgang før klokken 09:00; et nystekt rundstykke, to tjukke osteskiver, en skive kokt skinke, en cherrytomat, yoghurt, müsli, appelsinjuice og kaffe. Deilig start på reisedagen! Jeg snøyt meg gjennom litt mer enn én dorull, spilte masse yatzy med Marius, og ja, jeg fikk sovet litt, noe mannen så snilt dokumenterte:

Dag nummer én i sørligere strøk har vært både travel og topp - jeg har fikset neglene mine (mer om dette senere), laserfjernet litt hår, ryddet i gamle barndomsminner og spilt Rummy:

Salmalaks til middag, hjemmebakte boller til kaffe og storkos med mamma, pappa og lillesøster. Nå er det kvelden, og det lades max opp til helgen! Har dynka meg i C-vitaminer og varme klær, og håper jeg våkner frisk som en fisk til nydelig Oslo-vær i morgen tidlig. 

God natt!

2 kommentarer

Hei kjære blogger! Har du lyst å prøve et helt nytt og spennende produkt som gjør tennene dine hvit og flott? I tillegg til tannblekingssettet, får du også en gratis elektrisk tannbørste! Om du allerede har en, kan du gi denne bort om du vil, for eksempel i en bloggkonk til en av dine lesere. Klikk deg inn på lenken med en gang før vi er tomme - første blogger til mølla! ;-)
Hallo kjære blogger! Vi har nettopp lansert en ny side for alle som liker å prøve nye produkter. Våre kunder er store produsenter som er ute etter å høre deres meninger før og etter de har lansert nye varer. Våre spørreundersøkelser er korte og morsom å være med på og alle premieres med en premie; vi har stort sett flere å velge mellom så her er det noe for alle og enhver! Registrer deg og se hva det går ut på da vel :-) Ps. God blogg, forresten!

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv