hits

SÅ GOD SOM NY!

Når jeg dro fra Amsterdam (og måtte betale 55 euro for 1,5 kilo overvekt) møtte jeg et trist syn på Gardermoen. Kofferten min var mishandlet til de grader: hjulet var knekt, kroppen hadde sprukket, koffertbåndet mitt var borte og navnelappen min var knekt. Røff behandling, med andre ord! Heldigvis var alt inni kofferten inntakt, og jeg meldte fra til ankomstservice med en gang jeg hadde landet på Gardermoen. Det var jo ikke akkurat noen tvil om at kofferten min var ødelagt, og jeg fikk fine ord, god service og beskjed om å dra til Morris. Tro det eller ei, så er det ikke så mange Morris'er i Lakselv. Ei heller i Alta eller Hammerfest. Faktisk ikke Morris i Finnmark i det hele tatt... Så det har tatt sin tid, men:

Ny koffert! Fikk byttet det gamle vraket til en splitter ny.

Elsker når ting løser seg slik!

Takk til ankomsten på Gardermoen, god service er gull i min bok.

5 kommentarer

ISELIN NILSEN

10.04.2013 kl.10:33

VIL DU BLI LINKET PÅ BLOGGEN MIN SØTAA?

INGER H.

10.04.2013 kl.10:40

iselinilsen: Såklart!

Linn - Hund, foto og hverdag

10.04.2013 kl.11:14

Uff, slikt er kjedelig! Aldri opplevd det før. Men opplevd at kofferten min ikke kom på "koffert-båndet" når det skulle. Heldigvis var det ikke værre feil enn at de på myserisk vis hadde klart å sette kofferten min på bånd 14 isteden for 4, haha

Gunn

10.04.2013 kl.19:47

Jeg fikk også ødelagt koffert ved ankomst fra Spania.Nå leter jeg etter en ny.Den du har kjøpt såg veldig fin ut.Er den stor.Hvilket merke.

Følger bloggen din daglig, da den er innholdsrik og inspirerende.

INGER H.

11.04.2013 kl.10:45

Gunn: Den virker veldig god, det er samme type jeg har hatt tidligere. Den er stor, ja... 75 heter vel størrelsen. Merket heter Travel. Koster 1799,- kroner ny, men som sagt, så fikk jeg den jo i innbytte! Hvis du er ute og reiser og kofferten kommer fram ødelagt, MÅ du gå rett til ankomstservice, så får du dokumentasjonen du trenger for å gå til anskaffe av en splitter ny koffert. Veldig kjekt!

Så hyggelig at du følger bloggen min :D

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv