hits

HVA LATER DU SOM?

Jeg har akkurat vært på opplæringssamling med Avinor, der blant annet opplæringsledere og opplæringskoordinatorer for flygeledere i hele Norge møtes, diskuterer, hører på foredrag og er sosiale. Som vanlig var det utrolig hyggelig, lærerikt og interessant, og jeg må si jeg setter mer og mer pris på disse samlingene. Jeg liker'e! Denne gangen var temaet blant annet motivasjon, og det traff meg mitt i hjerterota. Jeg har slitt litt med egen motivasjon i det siste, på flere områder, så jeg trengte en liten oppvekker, en liten boost. Jeg sitter igjen med litt for mye kunnskap om hvor farlig det er å klatre Mount Everest (Stephan og/and/y Negra, vær forsiktige! Be safe! iTener cuidado!), litt for mange personlige refleksjoner og mye mer motivasjon i kropp og sinn enn det jeg hadde for bare få dager siden. Kanskje spesielt foredragsholder Frank fra Olympiatoppen ga meg en ny vilje når det gjelder mye, og poengterte blant annet: "Det skal mye kjedelig trening til for å vinne gull!" Så sant - men akk, så lett å glemme!

Måns fra Sverige stilte oss alle et spørsmål vi måtte smake godt på: Vad lossas du? Eller på norsk; hva later du som? Min utfordring til dere i dag; tenk litt på det. Jeg vet hva jeg later som, og det var deilig å fortelle om det til noen - som faktisk var ganske likesinnede.


Så ja, tør du å svare: hva later du som?

...og god helg, til de som har det! (Ja, jeg skal jobbe ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv