hits

GÅRSDAGENS

Jadda! Kari, Marius og jeg trosset både vær, vind og psyke, og tok oss en tur til den flotte løpebanen ved kunstgresset for gårsdagens løpeøkt. Første gangen jeg prøvde distansen min i årets Holmenkollstafett på 1100 meter, klarte jeg å fullføre på nøyaktig 06:00. Ja, jeg vet det ikke er så veldig bra, men jeg er som sagt dårlig trent. Working on it! 

Marius er tydeligvis bedre løpetrent enn meg og klarer samme distanse på mer enn et minutt kortere tid. Super-Kari skal ikke løpe stafett, så hun løp intervaller. Det er det som er så fint med denne type trening: vi er der sammen, men trener individuelt. iMe gusta!

Vi hadde en god økt, og jeg klarte å bedre tiden min med 12 sekunder. Jejj! Har jo så klart en etappe der siste halvdelen er straka vägen rett-opp (føles i hvert fall sånn, andre halvdel strekker seg fra Bislett og til andre siden av Stensbergparken, for de som er kjent i området), så det kan bli interessant.

No pain, no gain! - Uansett, ny tid er 05:48. Tro hva jeg klarer å få den ned til på 10 dager...?

Flere som skal løpe Holmenkollstafetten?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv