hits

WHEN LIFE GIVES YOU LEMONS..!

Widerøes kabinpersonale streiker, og som de fleste har fått med seg rammer det kanskje Finnmark hardest. Først vil jeg også si at selv om streik alltid er kjedelig og har en tendens til å gå ut over mange "uskyldige", så er pensjon en så utrolig viktig sak, og jeg har all forståelse for at de streikende ønsker en god avtale på dette området. Stå på! Her i Lakselv har vi kun rutetilbud fra Widerøe (per i dag), og det er den eneste måten å komme seg sørover på. Ja, man kan kjøre til Alta og fly derfra, men guess what? Marius og jeg bestilte billetter, og for oss to kostet det 14 000,- kroner tur/retur Oslo denne helgen. I tillegg hadde vi måttet kjøre fra Lakselv på et meget ugunstig tidspunkt, noe som ville betydd at jeg ikke hadde hatt mulighet til å jobbe hele beredskapsvakten min. Vi avbestilte derfor de alt-for-dyre-billettene, vurderte fram og tilbake hva vi skulle gjøre og ender opp med... wait for it... roadtrip! Torbjørn har langfri og skal kjøre nedover til det glade sørland, og Marius og jeg skal haike med han. Turen starter fredag klokken 08:00, og etter en langtur gjennom både Finland, Sverige og Norge regner vi med ankomst i Oslo sånn cirka 24 timer seinere, altså på lørdag morgen/formiddag. Tjohei, hvor det går!

Slenger med et bilde av Sarah og meg etter gårsdagens Caskilltur:

Dette innlegget er forhåndspublisert, og hvis alt har gått etter planen, befinner jeg meg per nuh i de dype, finske skoger. Sees i Oslo!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv