hits

HOLMENKOLLSTAFETTEN 2013

Vårens vakreste eventyr er nå forbi, og vi har hatt en knallhelg i Oslo - som vanlig. Christian, Ingrid, Marius og jeg teamet opp med Gardermoen Tower og sprang stafett. Nei, vi vant ikke, ei heller ble vi blant de tre beste av Avinor-lagene, MEN vi gjorde vårt beste og hadde det kjempeartig! Banketten ble avholdt på Sjømagasinet på Tjuvholmen, helt ytterst på Aker Brygge, og her fikk vi servert fiskesuppe og kveite. Marius og jeg bodde på Hotel Bondeheimen (noe som var billig og greit), og forsov oss seffis søndagsmorgen. Utsjekk klokken 11:00 utgikk, første telefonvekking 12:18, og stress joggedress ned til Fridays på Karl Johan for den årlige post-Holmenkollstafett-frokosten. En flott helg som startet litt trått, men gode kollegaer med godt humør er det lite som kan slå! Her kommer bildene:

Likte meget godt fargen på de nye T-skjortene! Og ja, tradisjon tro ble det ei lita øl både før og etter stafetten, og ja, det var stress fra A til Å - men det var deilig stress. Big difference. 

Løp du Holmenkollstafett i helgen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv