hits

OBS! OBS!

På lørdag postet jeg innlegg om proteinbrød, og glemte en relativt vesentlig ingrediens, nemlig bakepulver. Jeg syns brødet ble litt flatt... Men det var godt, da. I dag lagde jeg mikrobrød til frokost igjen, og det er det hittil beste jeg har lagd. Dette brukte jeg:

3 ss bakepro
1 ss mandelmel
1 ss fiberfin
1 ss kokosmel
1/2 ts bakepulver
1/2-1 ts fiberhusk
1 egg
En klype salt
Ca 1 dl vann

Nam! Det blir litt mye til meg, så neste gang skal jeg kutte ned på væske og tørrvarer. Tipper det blir 2 ss bakepro, tilsammen 2 ss av annet mel og litt mindre vann. Husk forresten at fiberhusk trekker til seg veldig mye vann, så det kan være lurt å la røra svelle litt før du steker den, for å sjekke at du har nok væske. Ny favoritt, det her! Gleder meg allerede til å prøve og bruke litt mer kokosmel (kutte ut fiberfin for eksempel), tilsette litt sukrin/stevia og kanskje litt kokosolje, sånn at det blir en søt kake. Jeg liker kake. Skal finne oppskrift på sjokoladekrem (eller kanskje karamellkrem?) på dedication.blogg.no, og sjekke hva jeg får til. Sunn kake, hva er vel bedre enn det?

Marius har hatt sine utfordringer i dag etter jeg dro på jobb. Astrix ser vanligvis ut som på bildene over, sukkersøt soving på sofaen, men nå er hun jo som sagt syk og går på medisin. Antibiotika og slikt er sjeldent magens beste venn, og i dag hadde det visst vært bajsebonanza etter jeg dro på jobb. Da måtte matfar ta hun med i dusjen:

Flink pus! Heldigvis elsker hun vann, så det hadde gått OK-greit. Stakkar lille vennen. Dette er heldigvis siste dag med medisin, så vi gutser på at hun blir bedre i magen nå.

Jeg har som sagt vakt i dag, men bruker pausen min flittig på blogg.no og Pixlr Express. Etter jobb er det styrketrening (gruer meg allerede til å sykle hjem i 20 knops motvind), skal bli deilig å komme i gang igjen. SK2013, baby!

6 kommentarer

Kristine

20.05.2013 kl.18:32

Hva med karamellkrem oppå sjokoladekremen? Nam!

Stakar pusen, får vondt av den!

INGER H.

20.05.2013 kl.18:40

Kristine: Haha, det hørtes faktisk utrolig godt ut! I dag brukte jeg 1 ss mandelmel + 2 ss kokosmel, sukrin+ og vaniljepulver i brødet (som da ble kake), og lagde krem av Philadelphia Light, vaniljepulver, kokosmasse og sukrin+. Det ble en UTROLIG god dessert... Nam!

vilblifrisk

20.05.2013 kl.20:27

Høres ut som en god oppskrift! Skal prøves så fort jeg får bakeånden over meg;-)

Fiiin pusekatt=D

rebekka heggen

22.05.2013 kl.23:05

Kjempefin blogg :) kommentere tilbake ?

INGER H.

23.05.2013 kl.08:41

vilblifrisk: Veldig bra, altså! JA, hun er helt nydelig :D

INGER H.

23.05.2013 kl.08:42

rebekka heggen: Takk!

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv