hits

TØY OG TRIM

I dag er det sol og blå himmel i Lakselv. Det er til og med 18 grader! Ja, også liten kuling. For med godværet kommer "god"vinden... *Sukk* Uansett, det blåste så mye at det reiv i huset, og jeg hælte rett og slett ikke tanken på å kjempe i motvind hjem fra kveldsvakt på jobben, så jeg tok en liten switch: Jeg syklet på jobb i formiddag, trente en time styrketrening på styrkerommet til lufthavnvakta, og sykla hjem. Da har jeg jo på en måte syklet til jobb, men slipper å sitte og grue meg til den tunge hjemturen, og fikk tatt syklingen som en skikkelig treningsøkt. Perfekt!

All trening er god trening for meg på dette tidspunktet. Er lenge siden jeg har trent ordentlig styrke, men NÅ skal jeg begynne for fullt. Akkurat NÅ. Helst i forigårs.

Ellers kan jeg fortelle dere der ute i den store verden at jeg bakte nervedigg kake igår (sjekk ratio/fremgangsmåte her): egg, bakepro, kokosmel, sukrin+, bakepulver, vaniljepulver - schmekk inn i mikro'n, philadelphia light, sukrin+, vaniljepulver og kokosmasse pisket lett - schmekk oppå kakeskivene. Oh. My. God. SUNT og GODT, det blir ikke bedre!

Ka dokk?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv