hits

DEILIGE OSLO

Deilige, deilige sommerdager i Oslo. E-l-s-k. Fredag var det pøbbkviss med fine kollegaer og venner på Grünerløkka, lørdag formiddag hadde vi kvalitetstid med søster/svoger og nevøer, og lørdagskvelden var vi på middagsbesøk hos Helene og Martin(etter en alt for lang busstur på helt feil buss... For å nevne noe ble vi stående stille ved Grefsenkollen da bussjåføren plutselig og i harnisk forlot bussen og nektet å kjøre videre før en unge slutta å grine. Så da sto vi der... Note to bussjåfører: tåler dere ikke litt grining, bør dere revurdere yrket!) Uansett, etter 1,5 time i buss kom vi fram til kald øl, raclette og finfolk:

Perfekt lørdag! I dag har vi vært utendørs hele dagen i deilig sommersol, spilt kubb med lillesøstern, spist alt for mye is og inspisert leiligheten vår som skal være ferdig om et lite år:

Begynner å ta form, nå altså!

Deilige, deilige OsLove. Her kommer vi til å trives, ja!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv