hits

DAGEN DERPÅ...

Ja, da har jeg kommet meg gjennom første natta. Har blitt tatt godt vare på av herlige sykepleiere, fått all medisin jeg måtte ønske og hatt så vondt jeg aldri har hatt før. Men det går greit. Har blitt banka opp i diverse håndballkamper tidligere, og hvis man legger sammen alle skadene jeg noen gang har hatt på alle håndballkampene jeg noen sinne har spilt og putter de i fjeset mitt, tror jeg vi er der, både utseende- og smertemessig.

Jeg har ikke spist på 36 timer nå, men er faktisk ikke sulten. Svelger jo endel blod, mulig det gir en slags metthetsfølelse? Heldigvis får jeg kvalmestillende, morfin, intravenøs væske og penicillin, og det setter jeg meget stor pris på. Ja, i går kunne jeg til og med snakke, ikke verst? I natt har dog ganen min hovna opp helt ned til tunga, så pusting gjennom munnen, samt snakking, er helt uaktuelt. Ispose, klut med kaldt vann og skriveblokk er gull verdt!

Dagen derpå går greit, men jeg håoer jo jeg ikke blir verre enn det her.

Har noen SYKT gode nyheter som kommer i løpet av dagen, forresten..! Som ikke har med operasjon å gjøre. Gleder meg til dagene framover, ja!

Nå kommer straks min herlige mann, og jeg skal gjøre et forsøk på å få bukt med neseblødninga her. Håper alle har en topp dag, helst litt mindre smertefull enn min :)

14 kommentarer

ladyaugust

13.06.2013 kl.10:55

Hva er det du har operert? Masse god bedring <3

Angelika Wonka

13.06.2013 kl.11:42

Huff, masse god bedring!

Høres så sinnsykt vondt ut :O

Victoria

13.06.2013 kl.11:49

Huffamej, hehe, det er stygt å le, men det er litt komisk med alle disse lappene man må skrive.

Stakkar, jeg får helt vondt av deg - håpe smertene gir seg snart og at du føler deg bedre snart! God bedring eller 'groing'! :)

Ida

13.06.2013 kl.12:56

så bra at alt gikk fint med opperasjoenen og at du føler deg bedre da :D

Bengt Ramstad

13.06.2013 kl.14:35

Hei, kom over bloggen din via ei venninne som skreiv om pepsi max. Var i militæret på Porsangermoen i 1988 som MP så det var litt morro å lese bloggen din.

Har hatt samme kjeveoperasjonen som du nå har tatt og giftet meg med regulering. Forloveren min nevnte det at han ikke hadde forventet å være forlover til en "fjortis" ;-)

Operasjonen min gikk kjempebra og utseende i profil og forfra er som er hollywoodstjerne i forhold til tidligere. Hadde 14 mm overbitt og veldig skjevt bitt.Følelsen i kjeven var borte en lang tid pga. Alle nervene var strukket og herjet med. Gikk med "munnlås"light i ca to mnd. Og spiste bare babymat i glass. Fikk det i meg med sugerør.

Faktisk ikke så værst når man satt til litt salt. Ellers var den elektriske håndmikseren/kverna god å ha.

Hodepinen er så og si borte. Jeg gikk ned ca 12 kg fra operasjonen i februar til bryllupet vårt i august;-) meste parten er desverre på igjen nå da. Opererte i 2005. Skal bli spennende å følge med;-)

God bedring

Anita,28

13.06.2013 kl.15:05

Hei!

Kom tilfeldigvis over bloggen din da jeg googlet kjeveleddsblablabla, og jeg leste også noen av dine tidligere innlegg om kjeven din.

Har fått påvist dette greiene (kjeveleddsdysfunksjonssyndrom).. Jeg har blitt sendt til tannleger, kiropraktorer, alle mulige leger, osv. Hva gjorde du for å få hjelp?

Møkklei av hodepine, vondt nakke, rygg, skuldre, i ører, dotter og væske i ørene, tett i bihulene og kjevesmerter,knekking og klikking i kjeve, tygging osv. Biteskinna har jeg, og det funker jo ikke. Fikk vite at jeg må ha reggis, men de skulle se an hvordan det kom til å gå med skinna. Har hatt trøbbelet i snart 2 år, og jeg er helt ødelagt i hele kroppen og hodet av det. Blitt lat og trøtt "type" og greier, fra å være super-aktiv! Fått vite at jeg må ut med minst 40.000 til tannlegen, og jeg har tidligere betalt minst 30.000 for timer hos leger, tannleger, volvat, massører, kiropraktor, akupunktører osv. Jeg blir gaaaal. Fikk du dekket noe?

Vet du hvorfor kjeven din endret seg?

Jeg fikk beskjed om antagelig stress og anspenthet, eller muligens en fall-ulykke jeg hadde for 6 år siden :S Min kjeve har ikke den åpningen du hadde, men underbittet mitt på høyre side har glidd laaangt vekk fra overkjeven. Og dermed har jeg blitt skikkelig skeiv i trynet, ryggsøylen, hofter og generelt hele kroppen. Smertehelv***

Forventer såklart ikke svar, siden jeg ser du nettopp har operert. Men kanskje etterhvert..

Uansett, masse lykke til med resultatet, håper du blir helt bra igjen:-D

Anita på åttogtyve

INGER H.

13.06.2013 kl.16:59

ladyaugust: Kjeven! Takk <3

INGER H.

13.06.2013 kl.16:59

Angelika Wonka: Vondt, ja.... Men medisinene funker bra de også ;)

INGER H.

13.06.2013 kl.17:00

Victoria: Haha ja, jeg prøver å snakke, men det går ikke så bra :p Satser på at det her er den verste dagen... Håper jeg blir fort "grodd"!

INGER H.

13.06.2013 kl.17:00

idsn: Ja, nå satser jeg på å bli litt bedre hver dag :)

INGER H.

13.06.2013 kl.17:02

Bengt Ramstad: Haha, så artig, jeg kjenner meg veldig igjen! Er ikke alle som gifter seg med reggis ;) Har ikke fått i meg noe særlig enda, men regner med at blender'n blir min beste venn. Jeg også skal ha kjevelås i ca 2 månder, regner med å gå litt ned i vekt - tar det som et pluss ;) Og takk!

INGER H.

13.06.2013 kl.17:06

Anita,28: Hei! Jeg har hatt feil tannstilling i mange år, og kjeven har på en måte grodd seg til feil etter hvert som jeg ble eldre. Til slutt dro jeg til vanlig tannlege og krevde henvisning til kjeveortoped, og deretter rullet ballen. Det ble fort vurdert at jeg trengte operasjon, så vi satt inn regulering og bøyle nesten med en gang. Nå har det gått 1,5 år og jeg er nyoperert, mørbanka og spent på endelig resultat!

Jeg vil råde deg til å oppsøke kjeveortoped, men da må du ha henvisning fra tannlege. På grunn av min situasjon har jeg ikke betalt mer enn en liten egenandel (a/b-pasienter og så videre). Aner ikke hvorfor kjeven min endret seg, men tror det hadde noe med liten kjeve/stor tunge å gjøre (i hvert fall ble tannstillingen endret på grunn av dette).

Tusen takk for lykkeønskninger! Skal selvfølgelig oppdatere resultater etter hvert :)

M

13.06.2013 kl.21:58

Hei :)

Jeg har hatt en neste lignende operasjon for noen år siden, og jeg kjenner meg igjen i det du skriver :P

Synes det er veldig artig at du blogger om det!

Jeg gikk på flytende føde i over to måneder ( ble litt lenge pga komplikasjoner), men gikk ikke ned èn kilo, vil anbefale og oppsøke apoteket i etterkant, de har masse gode næringsdrikker og diverse - bare spør om råd :)

Også vil jeg legge til at selv med litt komplikasjoner ble resultater utrolig bra, har gitt tillatelse for at min case kan brukes til undervisning - det er gøy :P Ville gjort det igjen uten tvil :D

Masse god bedring, det blir sikkert kjempe bra :)

INGER H.

14.06.2013 kl.08:33

M: Oj, så artig! Nå er det dag 2 etter operasjon, og jeg føler at jeg er litt på bedringens vei. Håper i hvert fall det... Tenkte jeg skulle skrive en liten oppdatering på det litt seinere i dag :) Har fått noen tips her om hva jeg skal få i meg, har ikke vært plaget med sult enda, men det kommer vel. Så artig at du er fornøyd, gleder meg veldig til å se eget resultat! ;) Og tusen takk for bedringsønsker!

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv