hits

TOPPLISTA OG DAGENS OUTFIT

Okey. Her er case'en. Jeg skrev blogginnlegget om "hvorfor ikke drikke Pepsi Max" for 2 år siden. Det tok av på nett, ble delt mange ganger, fikk mye oppmerksomhet og mange klikk. Jeg hadde faktisk mer enn 100 000 lesere på LivetiLakselv-bloggen i går... Også er jeg tatt ned fra Topplista? Dæven ta, det syns jeg var ganske dårlig gjort. Med all den responsen som IKKE bare har vært positiv, syns jeg i hvert fall de kunne unnet en liten blogg fra Lakselv én skarve dag på førsteplass. Men neida. Shame on you, blogg.no!

Jaja, leste i et forum at jeg var en "jævla rosablogger" så jeg får vel fortsette med det. Dagens outfit får dere under på det midterste bildet, det er en blå sykehusskjorte det står "Helse Finnmark Finnmarkku Dearvvasuohta" på. Hadde egentlig på meg en annen, men den kom det en slags blanding av blod og gørr på etter jeg i går kveld valgte å kaste opp litt. Forresten, det er ikke særlig heldig å kaste opp når man har kjevelås. Dere som skal utføre en lignende operasjon eller er fintfølende kan slutte å lese nå, og hoppe ned til under bildene! Jeg blør nemlig fra et sted bak nesa, eventuelt i nesa. Litt usikker. Det som skjer er at blodet renner ned i ganen og koagulerer, og jeg kan nå kjenne enden av det størkna blodet bakerst i ganen. Gjorde sammen med en sykepleier en iherdig innsats på å få fjernet innholdet i nesa mi i går, til ingen nytte. Marius tro også til og gjorde ganske ekle greier for å prøve å hjelpe, men det endte med brekninger (på meg altså, ikke Marius) og en utslitt pasient. Måtte til slutt bare gi opp, ta noen nesedråper som gjorde at jeg kunne puste igjen og legge meg til å sove. Isj usj. Derfor har jeg altså byttet skjorte for anledningen, ble litt søl.

Ellers går det bedre i dag enn i går, føler jeg. Har sovet kanskje 6 timer i natt, våknet bare et par ganger, og det er jeg fornøyd med. Har det meste jeg trenger på nattbordet mitt, blant annet corsodyl, vann, sånne sprøyter jeg kan bruke til å sprøyte vannet inn i munnen min, avbitertang i tilfelle jeg trenger det (var FARLIG nærme i går, gitt), saltvann, nesedråper, room-service-knapp og vaselin til å smøre dehydrerte lepper med. Har også Q-tips, et must, da jeg har funnet en måte å bruke de til å åpne nesa på. Livets små gleder! Ja, også har jeg et speil, for jeg har null følelse i ansiktet - trenger speilet for å treffe munnen med vannet. 

Så jeg er ved godt mot, dere!

Tusen, tusen takk for alle bedringsønsker, betyr masse <3

6 kommentarer

Stine-Mari S.

14.06.2013 kl.13:22

Så godt å se at det går bra :D Gruer meg litt mindre nå :P

Go bedring ;)

INGER H.

14.06.2013 kl.14:28

Stine: Bare å glede seg til endelig resultat ;)

Frude

14.06.2013 kl.16:50

Søta❤ Du e så tøff!

Anette

14.06.2013 kl.22:54

Du er så søt på det bilde i midten der :)

INGER H.

15.06.2013 kl.17:03

Anette: Haha, huff, takk!

INGER H.

15.06.2013 kl.17:03

Frude: Tusen takk <3 Gleder meg til å bli ferdig med det her!

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv