hits

SYKEHUSET, DAG 5

Begivenhetsrik dag! Neida. Men jeg våknet i morges, hadde sovet relativt mye og var i grei form. Er jo begrenset hvor mye energi jeg får i meg, så jeg merker at jeg må tvinge i meg litt for å overbevise legene at jeg kan skrives ut i morgen... For det er nemlig planen min. Jeg tenker at hvis jeg kjører i meg en næringsdrikk og viser at jeg klarer å få i meg det som trengs, så skal jeg klare meg alene og ute av sykehuset. Jeg drakk en halv næringsdrikk, et glass vann og en pose rett-i-koppen tomatsuppe på morningen, og var i toppform helt til de dytta meg full med medisiner. Føler ikke at kroppen min er så glad i medisiner, jeg ble totalt slått ut... Men det er vel sånn det er. 

Marius kom til meg etter han hadde dusjet og spist frokost, og han hadde med seg gave: elektrisk tannbørste. Perfekt! Han er virkelig helten min, stiller opp, hjelper til, passer på og er her for meg. Verdens beste mann. 

Nå har jeg dusjet (STORT høydepunkt) og vært i kaféen, og sitter og koser meg med en iskald iskaffe. Grøsser ved tanken på de næringsdrikkene, tror ikke jeg klarer mer av de... Tor Fredrik og Marius drikker kaffe og holder meg med selskap, superkos!

Veldig glad for de gutta her, altså. Og gurimalla, så deilig det er med besøk når man er på sykehus. Hadde gått på veggen, eller faktisk, ikke giddi å stå opp av senga, om ikke jeg hadde hatt noen som underholdt meg litt. Oppfordrer alle der ute til å dra på sykebesøk til folk som er lagt inn!

Hevelsen har gått litt ned, jeg er ved godt mot og begynner å bli hjemreiseklar. Andre døgnet uten morfin, i dag skal jeg også prøve å klare meg uten kvalmedempende og den andre smertestillende (husker ikke hva det heter) for å se hvordan det går med kun paracet. Satser på det går veien.

Igjen, takk for bedringsønsker. Means so much to me <3

10 kommentarer

Rosita

15.06.2013 kl.16:59

Så bra att du är såpass pigg ändå! :) Superkos man du har som tar hand om dig, lycka till vidare nu med maten o sånt.

INGER H.

15.06.2013 kl.17:03

Rosita: Tusen takk, Rosita! Ja, jeg føler meg utrolig heldig :)

Preben

15.06.2013 kl.18:51

God bedring! PS. De næringsdrikkene er ikke så sunne som de fremstår! Det er ofte laget på sukker, proteinpulver og planteoljer med mye omega6.

Om du klarer smaker en smoothie med fløte i mye bedre! Min frokostsmoothie består av 2 egg, 1dl fløte, ekte vaniljepulver, 50g bringebær og vann til å få riktig konsistens. Av og til skeier jeg ut og tar i en halv veldig (over)moden banan.

MYE energi, sunt fett, proteiner, vitaminer og smaker godt. Om eggene plager deg kan du bytte dem ut med et scoop nøytral eller smaksatt proteinpulver.

INGER H.

15.06.2013 kl.19:13

Preben: Takk for tips! Jag har kjøpt inn proteinpulver, "supermat" og diverse andre ting fra Proteinfabrikken. Næringsdrikkene, eller som du sier "nærings"-drikkene er jo nesten sirup. Den som heter eple for eksempel, har ikke eple i seg, kun sukker, sirup, maltose, glukose og annet sukker. Isj usj! Blir skikkelig kvalm av de.

Når jeg blir skrevet ut skal jeg gjøre mer som du sier, lage egne smoothies og får i meg ordentlige vitaminer, mineraler og næringsstoffer! Tar veldig gjerne i mot flere tips om flytende føde, altså. Tenna mine er sveisa igjen, så alt jeg får inn må gå via sugerør :)

Forresten, den frokostsmudien din hørtes veldig god ut, gleder meg til å teste :D

Rebecca

15.06.2013 kl.19:23

God bedring :)

De energidrikkene synes jeg var super gode jeg. Iallefall noen av de :) Måtte drikke de for å få i meg mat da jeg opererte mandlene mine for noen år siden. Da drakk jeg de i flere uker i strekk... Men skjønner at man kan bli lei de.

INGER H.

15.06.2013 kl.19:39

Rebecca: Syns de første, kalde slurkene er supergode, men så må jeg ta pause, de blir lunkne og jeg blir kvalm. Så nå har jeg fått helt nok av de, etter bare to dager :p Men er mye godt og sunt der ute man kan lage selv, gleder meg til å eksperimentere litt når jeg kommer hjem :)

Rebecca

15.06.2013 kl.19:52

Jeg skjønner :) De er gode kalde, men ikek lunkne nei...

Hvor lenge må du spise flytende mat? Blir nok bedre å komme seg hjem og kunne lage maten selv..

INGER H.

15.06.2013 kl.21:05

Rebecca: Må spise flytende så lenge jeg har kjevelås, og den skal sitte på i 6-8 uker. Så blir en god stund før jeg får spist ordentlig igjen... Satser på å bli en mester på supper etter hvert ;)

Stine-Mari S.

16.06.2013 kl.02:28

Hei, hvordan går det med hevelsen i ganen å pratinga? :)

Har du mye vondt når du ikke får smertestillende? :p

INGER H.

16.06.2013 kl.05:42

Hevelsen i ganen har gått mye ned. Det er verst når jeg våkner, tror det har med trykk/vatme og gjøre. Hjelper å bruke ispose eller klut med kaldt vann på ansiktet! Går lettere å prate, sliter med enkelt bokstaver (f.eks. er p helt umulig å si). Men jeg blir bedre og bedre, de to første dagene er aller verst :-) Ikke lenge igjen til du skal operere nå, er bare å glede seg til du er ferdig :-)

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv