hits

"HVORFOR MAN IKKE SKAL DRIKKE PEPSI MAX" - KOMMENTAR

Dere som har fulgt denne bloggen her en stund har kanskje lest innlegget jeg hadde i fjor høst: Hvorfor jeg ikke drikker Pepsi Max (lenger). Dere som har fulgt den andre bloggen, Livet i Lakselv, eller kommet over innlegget: Hvorfor man IKKE skal drikke Pepsi Max - det er altså det samme. Jeg publiserte det første gang i Livet i Lakselv for snart to år siden, og så gang nummer to (med ny overskrift og litt korrigering) høsten 2012. Nettavisen og blogg.no plukket opp innlegget, det ble lest over 150 000 ganger, delt over 20 000 ganger på Facebook og over 1500 ganger via andre sosiale medier. Jeg har fått en hel haug med kommentarer, men orker (og gidder) ikke svare på alle hver for seg, så trekker ut noen av spørsmålene/påstandene og svarer på de her:* Jeg tåler ikke aspartam. Et lite glass aspartamholdig drikke (Fun Light, Pepsi Max, Solo Pluss etc) og jeg blir liggenes på sofaen frem til jeg løper på do. Det gjelder dessverre alt som inneholder aspartam, og det er eneste linken jeg har funnet. Koffein er det i hvert fall ikke, for kaffe er en god venn av meg.

* Som tidligere sagt: Jeg burde ha skrevet "Hvorfor JEG ikke..." og ikke "man". Kunne byttet ut "Pepsi Max" med "aspartam", men det var faktisk Pepsi Max som var min "akilleshæl". Jeg/man-dilemmaet hadde jeg som dere kanskje har lagt merke til ordnet opp i IngerPluss-innlegget.

* Det jeg skriver om meg selv stemmer. Believe you me.

* Blogginnlegget ble skrevet i 2011, sjekk datoen øverst. Linkene er utdaterte, og det var jeg ikke klar over før det her ble hausa opp i media. Som sagt over, så har jeg heller ikke lagt noe mer energi i å finne riktige/andre lenker.

* Jeg har skjønt at Tjomlid har skrevet et blogginnlegg om aspartam. Jeg har også lest Fitnessbloggen sitt. Tro om det var Tjomlid som tipsa Nettavisen om dette innlegget? Ser at han blogger for Nettavisen...

* Farris Bris og andre ikke-søte sprudlevann har ikke søtningsmiddel i seg. Saften jeg drikker er søtet med fruktose og sucralose.

* Jeg trener regelmessig og har et sunt og normalt kosthold.

* Jeg skrev ikke dette blogginnlegget i 2011 fordi jeg trodde jeg skulle få flere tusen klikk i 2013.

* Veldig koselig med fine/konstruktive kommentarer! Er litt usikker på hvorfor noen av dere kjefter på meg, men det er vel dere "toppkommentatorer" som er på banen. Alltid like artig å se de "treffende" kommentarene under diverse avisartikler i VG, Dagbladet og så videre - eller, i det minste er det god underholdning.

Har som sagt prøvd å lese igjennom alle kommentarer, men er ikke helt i form til å svare på alle, så jeg lar det bli med denne kommentaren (sannsynligvis). Kan være greit å huske på at man har forskjellige meninger, men man trenger ikke være ufin uansett? Respekter hverandre, folkens! Har til og med fått ikke-fullt-så-koselige kommentarer fra andre bloggere på personlige meldinger: Hvorfor er DU på topplista, liksom? Hvordan kom DU dit så fort, liksom? At folk gidder å bry seg. Til mine med-bloggere: Dere vant fram. Bloggen ble blokkert fra topplistene, selv om jeg knuste førsteplassen med over 100 000 lesere for få dager dager siden (ja, jeg gnir det inn). Til andre med-bloggere og dere som har kommet med støttende og/eller konstruktive ord: Takk! Til dere som kjefter på meg: Whatever (sagt i en hyperblond, sørstatsamerikansk tone med tilhørende håndbevegelse og himlende øyne).

God mandag!

Ja, også er jo jeg fan av bilder på blogginnlegg, så legger ved et bilde av en nuuudelig kattepus som hadde savnet meg masse når jeg lå på sykehuset:

Superkos med superkatt!

6 kommentarer

Trond

17.06.2013 kl.13:53

Hei igjen!

Umulig å vite hva som eksploderer på internett og hva som ikke klarer å karre seg til en eneste "like". Bare i de offentlige fora har jeg sett vanvittig mye usakligheter og personangrep i hytt og gevær i denne saken, og tør ikke tenke på hvilke meldinger som har tikket inn rent privat. Jeg har en venninne som opplevde noe av det samme, om så i litt mindre skala, for noen år siden, og jeg fikk det umiskjennelige inntrykket av at det ikke bare var hyggelig.

Godt å se at noen tar dette og takler dette på en rolig og voksen måte, for en gangs skyld. All ære til deg for det, og lykke til videre med både blogg, brus og bekjemping av troll!

INGER H.

17.06.2013 kl.14:04

Trond: Tusen takk for fine ord, Trond! Betyr mye å få slike tilbakemeldinger som du sender meg her. Ser ikke grunnen til å skjelle ut noen man ikke kjenner, og skjønner ikke hvorfor noen har glede av det. Sånn er det bare, dessverre! Da er det helt topp å få støttende ord.

Tusen takk for lykkeønskninger, håper du får en topp uke :)

Hanneh

17.06.2013 kl.16:08

Stå på Inger! Jeg digger bloggen din. Ønsker deg riktig god bedring etter operasjonen, og håper du blir bedre ganske raskt!

INGER H.

17.06.2013 kl.16:09

Hanneh: Takk og takk, så hyggelig! :D

Linn Therese Sødal

17.06.2013 kl.17:59

Jeg liker ikke noe med pepsi, cola osv så er ganske greit :D

INGER H.

17.06.2013 kl.18:13

Linn Therese Sødal: Jeg var skikkelig PepsiMaxiker, men klarer meg utmerket uten :)

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv