hits

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN #2

Her kommer svar på spørsmålene som ikke hadde noen ting med operasjon, munn, tenner og kjeve å gjøre. Hvis noe er lite utfyllende, er det bare å klage, men noen av de var veldig enkle og greie å svare på rett og slett. Så her kommer også svarene, del 2:


Hva liker du å gjøre i hverdagen din?

Liker å treffe venner, spille badminton og volleyball, drikke vin og se morsomme ting på TV.
 

Favorittsport?

Håndball! Spilt hele livet, men måtte slutte på grunn av skade.
 

Hva setter du mest pris på?

Fine mennesker. Med fine mennesker mener jeg ærlige, snille, reale folk med bein i nesa.
 

Favorittmat?

Pizza. Nam, nam, nam. Liker veeeldig masse annet, men pizza, OMG.
 

Hvordan møttes du og mannen din?

I kontrolltårnet på Kristiansund Lufthavn, Kvernberget. Han var ferdig utdannet flygeleder og jeg var flygelederelev, og et par uker etter at jeg var ferdig utdannet ble vi et par! PS: Han var IKKE instruktøren min, hvis noen skulle lure på det..!


Trives du i jobben din som flygeleder?

Jeg elsker jobben min. Utfordrende, spennende og flotte kollegaer over hele Norge!
 

Hva skal til for å få deg til å smile?

Mannen min, en skikkelig dårlig vits, noe rørende, fint vær, å være blant venner, når katten gjør noe sykt, når vennene og familien min har det bra.
 

Hvor lenge har du bodd i Lakselv, og hvorfor velger dere å flytte?

Vi flyttet hit i oktober 2010, så nesten tre år. Vi flytter fordi vi har fått jobb på Oslo Kontrollsentral!
 

Hvor mange lesere har du ca daglig?

Det går litt opp og ned, men ikke under 100. Vanligvis 2-3-400 lesere per dag, men på de siste 7 dagene har jeg hatt 1250 i snitt per dag - det er rekord på denne bloggen!
 

Har du fast jobb på Lakselv flystasjon?

Ja.
 

Hvordan fant dere ut at dere skulle flytte til Lakselv?

Jeg ble beordret av Avinor, og Marius ble forelsket og søkte seg sammen med meg <3
 

Hvor var dere på bryllupsreise?

Vi var i New York 5 dager før vi reiste på seilbåtferie på The British Virgin Islands. Deretter hadde vi noen dager i the U. S. Virgin Islands, før vi avsluttet med noen dager på Miami Beach.


Hva er det beste med Lakselv?

Mulighetene i naturen og en hel haug med fine folk som bor her.
 

Hvis du skulle beskrevet deg selv med 3 ord. Hva hadde det vært?

Ærlig, sosial og rettferdig.
 

He du noen tips til dei som skal på flygelederutdanninga til hausten?

Lær å ta kritikk. Gjør som instruktørene dine sier - husk at instruktørene dine vet bedre enn deg, og at du skal lære. Det de har av kunnskap og erfaring har ikke du, men det kommer med tid. Les knallhardt til prøver, og husk at jo mer du kan, jo bedre er det! Stå på, vær positiv, hjelpsom, aktiv og interessert. IKKE GI OPP - det kommer nedturer, og man lærer enormt mye av å jobbe seg gjennom de kjipe periodene. Jobb, jobb, jobb og lev, og gled deg til du skal begynne å jobbe i verdens beste yrke!


Flere spørsmål? Peis på!

2 kommentarer

Katrin

20.06.2013 kl.21:44

Hei, Inger! Så kjekt å sjå at det har gått så bra med operasjonen. Du ser så fin ut etter operasjonen atte! Eg er 31 år og har veldig likt bitt som du hadde, og skal operere overkjeven kanskje om eit år.. eg fekk litt hetta når du skreiv at dei fjerna neseveggen din, permanent eller??? Hørtes så voldsomt ut.

INGER H.

20.06.2013 kl.21:49

Katrin: Hei, Katrin! Er veldig glad for det har gått så bra, og for at jeg daglig merker at jeg blir bedre. Skal bli deilig når hevelsen går helt ned... Er nok litt utålmodig ;) Neida, kanskje jeg skal skrive om litt - de fjernet neseveggen min, og så satte de den på plass igjen. Tipper det var for å få litt bedre plass baki der ;) Men jeg var i full narkose, så det eneste jeg merker nå er at jeg må ta det rolig med "nesesnyting"... Lykke til om du skal operere!

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv