hits

KJEVELÅS, HVA ER DET?

Når man hører ordet kjevelås er det lett å tenke Hannibal Lector, middelalder og jernmaske, men det er slett ikke så dramatisk. Kjevelås, i hvert fall den jeg har, er kun metalltråder som binder fast tenna mine og gjør at jeg ikke kan åpne munnen:

Ikke verre!

Har hatt kjevelåsen i 12 dager nå, og skal ta den av om 26 dager. Gleder meg som en liten unge, da jeg allerede er mektig lei av å ikke kunne spise... Men jeg skal stå løpet ut, ingen tvil!

Nå er jeg straks på vei sørover - først til Tønsberg og bursdagsfeiringen til storesøster og eldste nevø, deretter noen dager i Arendal med mamma og pappa. Onsdag skal jeg drikke smoothie med lillesøster, og torsdag er det back to LaksVegas! Bagen er pakket med shakes, paracet og munnskyllvann og jeg gleder meg stort til kvalitetstid med familie.

Snakkes sørpå!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv