hits

19 DOWN, 19 TO GO!

I dag er jeg halvveis i kjevelåsperioden, og det er jeg veldig glad for. Ikke glad for at jeg fortsatt har mange dager igjen, men for at det nå er flere dager som har gått enn som er igjen til kjevelåsen går AV. 19 er det magiske nummeret - jeg har hatt kjevelås i 19 dager, jeg har 19 dager igjen og kjevelåsen blir tatt av 19. juli. Hurra! For de som lurer på ståa er den cirka sånn her: jeg er fortsatt hoven, litt mer på høyre enn på venstre side, men det blir bedre for hver dag. Jeg har fått tilbake endel følelse overalt i ansiktet egentlig, men de venstre sidene av leppene mine henger litt etter. Pytt, pytt. Jeg har gått ned 4 kg, fra 61 kg til 56.9 som jeg veide i morges, og jeg begynner å bli ganske lei av flytende føde. Det har også begynt å klø endel i munnen/tenna, noe jeg vil anta er et gullegodt tegn på heling.

Dagen i dag har gått til rydding i heimen, repriser av Glee og NAV-besøk for å søke om "reiselov" for å ta en utflukt til varmere land. Kan like gjerne gjøre ingenting en annen plass som å gjøre ingenting hjemme, vel? (For de som lurer på hva "reiselov" er, betyr det at man må søke NAV om lov til å forlate Norge når man er sykemeldt ved å sende inn en søknad sammen med bekreftelse fra lege på at behandlingen/oppfølgingen ikke blir hindret). Jeg har også sola meg i falsk sol, og kost med en skikkelig pøbel av en pus. Hun er veldig søt når hun er søt (...), men hun kan være en skikkelig hyperbølle når hun først bestemmer seg for det..!

Resten av denne gråe mandagen blir brukt til Netflix-serien Hemlock Grove. Sett tre episoder, og liker serien meget godt allerede! Noen som har sett House of Cards, forresten? Den serien er også knallbra!

God mandag, godtfolk!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv