hits

DAGENS SUPERTIPS

Nå er huset tomt, og det er bare Marius, lillepusi Astrix og meg igjen her. Vi hadde som sagt en utrolig moro helg, men nå er det deilig å være litt aleine igjen. Leiligheten er desinfisert, sengetøy ryddet bort og vi kan nå fortsette nedpakkingen til Oslo-flyttinga i august. Glede! Det er bare to dager igjen til jeg tar av kjevelåsen, noe jeg gleder meg som en liten unge til. Og bare 3 dager til jeg setter kursen søøørover, nærmere bestemt til Palma/Mallorca sammen med min fine venninne Karina. Har akkurat fått bekreftelse fra NAV om at jeg kan reise utenlands, og det skal jeg jaggu meg benytte meg av! Strand- og bassengliv er det eneste som står på planen min, og det skal nytes til det fulleste.

Etter helgen har jeg reflektert over (mye, men spesielt) én ting som jeg tenkte jeg skulle dele med dere, og det er et enkelt råd - her i form av et lite og søtt dikt man ofte skrev i minnebøker når man var yngre:

Tenk positive tanker
si positive ord
gjør positive handlinger
og det positive gror

Noen vandrer rundt og er konstant negative, og det er faktisk ikke alltid like artig. Hvorfor komme med en stygg kommentar når man kan komme med et fint kompliment? Hvorfor spille på sarkasme i stedet for å hjelpe et medmenneske med et problem? Hvorfor fokusere på alt som er kjedelig, og ignorere alt det flotte som skjer rundt seg? Jeg har noen venner som virkelig ikke holder tilbake når det gjelder fine ord, og som forteller meg ved en hver anledning hvor mye de setter pris på meg, hvor glade de er i meg og hvor vakker jeg er i deres øyne. Disse menneskene er det en fryd å være rundt, og jeg strever hver dag for å være like flink til å fokusere på det positive - noe jeg ofte lykkes med, dog ikke alltid. Så dagens oppfordring er kort oppsummert i diktet ovenfor, og i diktet under.

Smil og vær glad for hver dag som går
så skal du se hvor mange venner du får
selv om du glemmer at en og en er to
så må du aldri glemme å være snill og god

Det er noe i det her, altså! 

Bildet over er av en "litt" sliten Marius og en utslitt pus, etter mange dager fyllt med besøk, fart, latter, fest og moro. Nå blir det nok en stund til neste festival, men vi gleder oss allerede...

Have a good onsdag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv