hits

SO LONG, OSLO - HELLO, PALMA!

Som tidligere sagt, er jeg sykemeldt ut uke 30 på grunn av kjeveoperasjon. 19. juli ble kjevelåsen fjernet, men jeg må bruke strikker 20 timer i døgnet fram til 6. august i første omgang, så det ser ut til at sykemledingen drar ut litt. Og jeg kan ikke fordra å være sykemeldt... Kjeda meg etter fem minutter. Men hva gjør vel det når jeg har fått godkjenning fra NAV til å "sone" litt av sykemeldingen min i utlandet? Jeg har fått tillatelse til utenlandsopphold fra reguleringstannlege, operasjonslege, lokallege og NAV, så da kroket jeg opp med verdens vakreste Karina og bestilte tur til Palma de Mallorca! Jeg har aldri vært i verken Mallorca eller Spania før, og har hørt megafine ting om Palma, så dette blir en digg-digg-digg tur.

Nå sitter vi (hvis alt har gått etter planen) på flyet til denne vakre byen, hvor vi skal bo på et spahotell rett utenfor sentrum - med nydelig bassengområde, egen strandlinje, tennisbaner, trimrom og kort tur til shopping i Palma sentrum. Woop woop!Bare sjekk ut dette AWESOMME bassengområdet:Gleder meg til sand mellom tærne, en paraplydrink i hånda og too-much-girltalk.

God sommer, a, folkens!

2 kommentarer

Cesilie

20.07.2013 kl.12:46

nydelige bilder

INGER H.

28.07.2013 kl.16:23

Cesilie: :)

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv