hits

SISTE INNSPURT

I dag kom jeg hjem til Lakselv. Hadde egentlig booket billetter til i morgen tidlig, men klarte ikke være borte fra mannen min ett sekund mer enn jeg måtte og bestilte rett og slett en ny billett fra Norwegian. Så da var jeg tilbake i Lakselv, og tilbakei Norge fra Mallorca og tidenes ferieuke! Tidenes ferieuke. På alle måter. Oh, my. Det er helt umulig å beskrive alt vi opplevde, så det skal jeg nok sette av et nytt blogginnlegg til når jeg får latt ting synke litt mer... Kan i hvert fall konkludere med at jeg aldri har ledd, grått, vært så sint, så sliten, så oppgitt og hatt så mye bisarr moro som jeg hadde det med Karina i Palmanova. Gled dere til en liten oppsummering derfra! Var en sliten Inger på tidligflyet i dag, ja:

Som sagt er jeg tilbake i LaksVegas nå. Det faktisk under tre uker til flyttebilen pakker sammen alle tingene til Marius og meg, og vårt nye liv i Oslo starter for fullt. Rart, litt skummelt, fantastisk, litt trist og utrolig spennende. Siste innspurt, nå! Kan ikke jobbe helt enda, da jeg fortsatt er sykemeldt og sliter med de dustete strikkene jeg skal bruke 20 timer i døgnet, men rekker nok et par vakter før vi setter kursen sørover. This is the life.

Håper folket har en deilig søndag!

2 kommentarer

Karina

28.07.2013 kl.16:11

Gleder meg allerede til å se deg igjen vennen <3

INGER H.

28.07.2013 kl.16:19

Karina: Ditto!!!! <3

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv