hits

KJAPT FORTALT!

Nå er katten trygt plassert hos Karina og Luna. Luna er Astrix' mor, og det første møtet mellom den adskilte familen gikk meget bra. De snuste på hverandre, fulgte etter hverandre og det virket som om de kan bli supergode venner... Håper det varer! Nå skal lillepus bo hos Karina fram til Marius, jeg og flyttelasset ankommer Oslo for godt etter en god Norgesturné som starter nå på tirsdag. Regner med vi kommer fram lørdag eller søndag om en uke, men alt kan skje!

I helgen har jeg handlet på den lokale Kiwi-butikken som ligger to minutter unna leiligheten, og kan med glede meddele at de har riktig iskaffe, flott fruktutvalg og hyggelig betjening. Dyrebutikken, med riktig kattesand og kattemat, ligger 5 minutter unna (jeg brukte stoppeklokke) og Godt Brød, der frokosten ble inntatt, var 10 minutters gange. Awesome.

Bestemor og hennes 90 år har blitt feiret med masse mat og deilige kaker, jeg har opplevd nye utroligheter sammen min kjære Karina (hva vi roter oss bort i er helt utrolig) og oppdaget en deilig sushirestaurant rett i nærheten.

Ikea-møbler har blitt skrudd sammen, dog gjenstår fortsatt en hel kommode... Sånn går det når man får finbesøk og glemmer bort skrutrekkern! Nå må jeg forlate fineste Løkka for denne gang, men som sagt kommer vi plutselig tilbake. Litt vemodig å dra fra Oslo... Men det skal bli godt å ta et siste farvel med Lakselv.

I kveld er det Sommeråpent på NRK med mamma og pappa som gjelder, en deilig og rolig lørdag før jeg flyr nordover i morgen tidlig.

God lørdag og helg til alle dere der ute!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv