hits

NORGESTURNÉ

I morgen kjører Marius og jeg sørover! Jeg starter i ny jobb neste uke, så vi tar sikte på å være på plass i Oslo i løpet av helgen. Om det blir fredag, lørdag eller søndag gjenstår å se... Vi har egentlig alt for mye vi har lyst å gjøre på tur ned, men vi vet at vi heller ikke kan ta oss vann over hodet hvis vi vil komme fram i grei tid. Derfor har vi lagt inn noen passende stopp på kjøreturen nedover vårt vakre og langstrakte land, og turen vår ser cirka slik ut:

Vi kjører fra Lakselv, gjennom Alta, øst av Tromsø og stopper i Narvik. Planen er å sove en god natt på Rica Hotell Narvik, slik at vi kan innta Ricas famøse frokost onsdag morgen. Onsdag kjører vi til Bodø og spiser middag hos vår gode venn Christian, før vi fortsetter til Mo i Rana. Ankomsten blir sannsynligvis ganske så sent på en vanlig hverdag, og derfor drar vi ganske så sikkert rett til Valla, der foreldrene til Marius har hytte og allerede redd opp senga til oss (luksus!). Fra Valla kjører vi via Mosjøen til Trondheim, der vi håper å treffe på fettern min Carl og hans vakre kone Bridget, og vi planlegger også en overnatting i bartebyen. Deretter går siste etappe over Dovrefjellet, forbi Lillehammer og strake veien inn til Grünerløkka og lille-leiligheten. 

Nå er det bare å krysse fingrene for at Opel'en holder...!

Én kommentar

Anette H.

13.08.2013 kl.00:00

God tur sørover :) Hvis dere skal overnatte i Trondhjem, så anbefales hotellfrokosten på Rica Nidelven på det sterkeste. Den er helt amazing!! ;)

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv