hits

PÅ'AN IGJEN... IGJEN.

Nok en dag med strålende sol i hovedstaden! 

Det er så deilig med så mye fint vær, men jeg føler ikke at jeg er flink nok til å utnytte det. Burde virkelig kommet meg mer ut, man vet jo aldri når solen tar slutt! Har fått meg en frisk pust i naturen i dag, da, om enn noe ufrivillig. Det som skjedde var at jeg har funnet ut at jeg skal begynne å trene (igjen) og tok med treningstøy på jobb i dag. Vi har nemlig treningsrom der, noe som gjør at jeg har 0 - null - zero - ingen unnskyldninger til ikke å trene. Ved godt mot, med treningssekken på ryggen, gikk jeg kjapt innom "kaffebaren" (aka pauserommet) på jobb for å sette fra meg kaffekoppen, da en sporty kollega tok tak i meg og sa: "Bli med å trene med gruppa i dag? Nei, så flott at du har med treningstøy! Detta blir så bra, Inger!" Vi er nemlig så utrolig heldige og har gruppetreninger hver tirsdag og torsdag klokken 13:00 på jobb, enten under åpen himmel eller på treningsrommet inni fjellet, og i dag var det tirsdag. Og klokka var kvart på ett. Og jeg ble målløs av mangel på gode grunner til å IKKE trene sammen med de andre. Legger trykk på gode, for den eneste grunnen jeg ærlig talt hadde var at jeg er så utrolig flau over den elendige formen jeg er i, noe jeg hadde tenkt jeg kunne skjule for omverdenen helt til jeg kom i god form... Men, men, jeg klarte ikke å takke nei til invitten, gikk og skifta, og var med på gruppetrening. 

Og du dæven, for en trening for den slappe kroppen min! Det var tungt, jeg ble svett, det kom blodsmak i lungene og lunsjen var nesten på tur opp - men gu', så morsomt! Og så DEILIG å endelig begynne på igjen, og så DEILIG det var å ha gjennomført en så god treningsøkt. Trener'n var helt super, jeg fikk mange fine oppmuntringer av kollegaene mine underveis, og hele opplevelsen var rett og slett en suksess. Treningen var en suksess, formen var en katastrofe, men den kan vel bare bli bedre? Takk til den sprudlende og meget sporty kollegaen min som ikke ga meg noe valg - dette skal jeg definitivt fortsette med!

Nå er det støvtørk, støvsuging og klesvask som står på planen.
Altså, jeg skal lese til deleksamen...

Nyt en deilig tirsdag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv