hits

SLITEN...

De siste dagene har gått med til jobb, prøvelesing, jobb, lesing, trening, jobb og hverdag. Pjuh! Merker at jeg begynner å bli litt småschliten. Snufsete i nesa, trang i hodet og tørr i halsen, litt stressa og mye som skjer!

Men, jeg kanke klage. Jeg stooortrives i ny jobb, der jeg daglig møter nye utfordringer og blir kjent med nye fjes. Det er supersosialt å bo i Oslo, og ting faller mer og mer på plass for hver dag som går. Jeg digger å ha full kalender, og ønsker en travel høst velkommen med åpne armer!

Ja, også sto jeg (med relativt god margin) på re-testen min i dag....... Klapp på skulder'n :)

6 kommentarer

Linn Miatta Kiteley

26.09.2013 kl.20:43

Så bra å høre, så pen du er!

oliviabriannne

26.09.2013 kl.20:50

Kjempe fin blogg plisssssssss les min blogg da leser jeg din!!!!!!!!!!!!

Mathias

26.09.2013 kl.21:55

Lest litt på bloggen din (du er til tider veldig morsom :P ), da jeg og broren min vurderer opptak til Flygelederutdanning da vi i våre nåværende yrker har vanskelig for å få fast stilling, har du noen tips/erfaringer å komme med? vi er fra østlandsområdet så lurte litt på hvor vanskelig det er å komme seg til en av de større byene etterhvert? setter pris på all info :)

INGER H.

30.09.2013 kl.20:32

Linn Miatta Kiteley: Næimen, takk :)

INGER H.

30.09.2013 kl.20:33

oliviabriannne: Takk :)

INGER H.

30.09.2013 kl.20:39

Mathias: Haha, takker! Man kommer seg til den enheten man ønsker etter hvert, men man må være forberedt (og innstilt) på å ta noen år en plass man kanskje ikke hadde sett for seg i utgangspunktet. Men det er IKKE noe å frykte! Man samler med seg en hel haug med erfaringer på mindre enheter, og vet jo ikke hvor man vil trives før man prøver. Hvis du ser på linkene på høyre kolonne, er det en som heter "jobben". Her har jeg skrevet flere innlegg om min arbeidsdag, samt erfaringer. Tips jeg har som er konkrete er rett å slett å søke, og å være godt uthvilt, ha spist en god frokost og jobbe på selv om man tror man gjør det dårlig på opptaksprøvene. Lykke til! Verdens beste jobb ;)

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv