hits

BOLLE - BURSDAGSBRUNSJ - BIRKELUNDEN

For bare kort tid siden overtok en av mine aller beste venninner sin nye leilighet! Den ligger rett sør av Sofienbergparken, aka nedre Grünerløkka, aka 700 meter fra Konfektfabrikken, aka i min umiddelbare nærhet, aka helt perfekt. Og da passet det jo helt supert at hun hadde seinvakt på sykehuset i dag (smartingen min er nemlig doktor), og at jeg hadde lesedag slæsj tannlegetime, og at hun til og med har BURSDAG og at vi kunne møtes på brunsj! Kosemoseoverdose, rett og slett.

Vi spiste deilig mat og drakk dobbelkaffelatte på Godt Brød, som jo alltid er en frokostvinner. Har dog en følelse av at Nespresso House kan bli en kandidat her etter hvert, er nemlig ei flott dame som har startet å jobbe der nå. Etter frokostbrunsj truslet vi litt rundt i området, og jeg pekte både på forskjellige restauranter, parker og andre nyttigheter (har jo tross alt bodd her flere uker nå og er så-å-si lommekjent... Not.) Her er vi turister i Birkelunden, for eksempel:Fikk oss en tur innom noen butikker langs vandringen, og jeg har funnet ut at rosa er en fin farge til heimen. Hvordan skal jeg få hele husstanden med på den idéen, mon tro..?

Jeg fikk også se Anettes nyinnkjøpta casa, som ligger 700 meter i gåavstand fra Marius og meg (nevnte jeg det?). Den var virkelig fin - koselig, høyt under taket, nytt kjøkken med MASSE skapplass, frukthandler på andre siden av gata, pluss, pluss, pluss. Her ser jeg for meg det fort kan fortæres et glass vin eller to...

Fineste Anettemin (også kalt Bolle, for de som lurte på overskriften):

Gratulerer så mye med dagen din! Håper du får alt du ønsker deg <3

Sneik meg avgårde til tannlegen etter hvert også. Og guess what? Neste time RYKER nedereggisen!!! Og jeg ble garantert kvitt oppereggisen før jul. OG jeg fikk lov å slutte med strikkene. OG han fjernet masse tannstein fra de skitne, gule tenna mine - oh joy, det trengtes..! I tillegg klippet han bort en metallpigg som har plaget meg stort i det siste, så jeg gikk ut fra tannlegekontoret som et nytt menneske med det famøse lyset i tunnellen innen synsvidde.

Vil påstå at jeg har en ganske så fin torsdag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv