hits

TANGO GOLF INDIA FOXTROT

Jeg blir og finnes på pøbbkviss på O'Reilleys...

God helg!

2 kommentarer

Christine

11.10.2013 kl.23:33

Hei!

Jeg kom over bloggen din da jeg googlet etter ordet "kjeveoperasjon". Jeg har ett skjevt bitt/ litt overbitt (hatt regulering) og kryssbitt. Fører til at jeg kun kan tygge på ene siden og får ikke tygget over ett eple feks. ;-) I tillegg har jeg svakt hakeparti og noe skjevhet i ansiktet.

Jeg er selv 27 år og vurderer å ta en slik operasjon. Har vært til konsultasjon hvor fire leger var tilstede. Skjønt at det er en stor og alvorlig operasjon. I mitt tilfelle må både underkjeven og overkjeven "sages" av. Fått lese litt om risikoer etc om at du kan miste følelsen i omr. og andre faktorer jeg blir litt skremt av. Jeg bekymrer meg mest over det psykiske. Hvordan var det for deg? Hvordan tok familien din det? Min er imot fordi de mener det blir en så stor psykisk belastning. Hvor lang tid ble du sykemeldt? Hva synes du om resultatet? Hilsen Christine

INGER H.

18.10.2013 kl.11:20

Christine: Hei! Beklager sent svar. Har egentlig svart på denne før, via mobil, men ser ikke ut som det har gått igjennom allikevel. Uansett, det høres ut som om vi har veldig like problemer. Det du beskriver er jo det samme jeg har gått igjennom! Det er en stor og alvorlig operasjon, men det er minimale sjanser for det du beskriver, slik jeg har fått vite det. Jeg ville tatt en prat med en kjevekirurg, det er jo tross alt de som er ekspertene. Jeg har ikke fått full følelse tilbake i haken eller leppene, men det kommer tilbake litt hver dag. Det er jo en mulighet for å få nedsatt følelse, men det er ikke noe jeg ville bekymret meg over. Hvis man er hos en kirurg som ikke kan sakene sine kan jo alt skje, men sånn er det jo uansett hva slags operasjon man går igjennom. Råder deg til å lese innleggene jeg har skrevet om kjeve- og tannprosjekt (link til høyre på siden her), så ser du hva jeg har gjort, hvordan det har gått og veien tilbake til "det normale". Jeg valgte å publisere de styggeste og hovneste bildene rett på facebook og bloggen, og noe av grunnen til dette var at jeg var redd for å stenge meg inne og å ikke tørre å vise meg på mitt verste. Jeg har ikke hatt noen psykiske problemer, kun vært frustrert en gang i blant fordi det ER slitsomt å gå igjennom en sånn operasjon!

Jeg ble i første omgang sykemeldt i 6 uker, men iom at jeg er flygeleder fikk jeg ikke begynne å jobbe operativt før denne uken her. Det har gått lang tid, men det er nok veldig yrkesbasert. Jeg har kunnet jobbe administrativ fra og med begynnelsen av august, men hadde ikke god nok bevegelse i kjeven og diksjon (sleit med å si b og p) til å få jobbe operativt!

Familien min har støttet meg 110% gjennom alt. Det har også alle venner, bekjente og ukjente gjort. Og jeg er superfornøyd med resultatet... Har noen uker igjen med regulering, men tror det her blir kjempebra. Angrer ikke ett sekund!

Lykke til på veien videre :)

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv