hits

HIGH END "HYTTETUR"

I Lakselv ble vi kjent med Henrik fra Oslo da han kom til Finnmark for å jobbe som politi. Marius og jeg fikk som dere vet ny jobb på Avinors anlegg i Røyken kommune for litt siden, og guess what? Henrik følger etter! Han har nemlig fått jobb i Røyken kommune, så da er vi igjen i samme område - jobber i samme kommune, og bor i samme by. Pussig hvordan ting løser seg! Henrik og Agnes inviterte oss på spontan "hyttetur" på lørdag, så i går pakket vi ned tannbørster og badetøy og kjørte til Sande i Vestfold. Når vi kom fram sa Henrik at det var vel litt mer en leilighet enn en hytte... Og fytti katta for en fin leilighet. Dette skulle bli kos!

Agnes og Henrik disket opp med deilig thaisuppe til middag, og vi skålte i Moët. Måtte jo feire nyjobbene våre, og at vi alle er samlet i Oslo! Kvelden videre ble brukt til spill, og det viser seg at Agnes og jeg er like ivrige når det gjelder både quiz og brettspill. Glede! Har hatt så mange diskusjoner når det gjelder spillregler (som er til for å FØLGES), at nå var det deilig å endelig møte en likesinnet. Vi forstår hinannen! Vi spilte noen runder Alias, og Ryktet Går. Hylartig. Det er virkelig noen kunstnere i blant oss... Not.

Ja, også tok vi oss en lang runde i jacuzzien. Oh lord. Det var helt nydelig... Bildet under er tatt i dag slik at dere kan se hvordan det ser ut på jacuzziverandaen, og her pøser regnet ned. I går var det derimot stjerneklart og vakkert!

Good times!Hele leiligheten var utrolig fin, gjennomført, stilig og smart. Vi forelsket oss totalt, og nå blir Henrik og Agnes rett og slett aldri kvitt oss... Det var flere verandaer, jacuzzi, steamdusj, peiser, båtplass, strand og nydelig utsikt. I spisestuen var deler av taket av glass, så det ble lyst, åpent og delikat. In love!

I dag morges tok vi en laaaaang, god frokost med digg mat, historier, latter og hygge, før vi satte kursen tilbake til storbyen, katten og hverdagen.

Tusen takk for en kjempekoselig "hyttetur", folkens!

Kan vi dra tilbake snart???

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv