hits

BLÅTANNLEGEBESØK PÅ BLÅMANDAG

"Hurra for i dag," tenkte jeg så herlig da jeg tuslet til tannlegekontoret, "i dag skal jeg jo fjerne nede-reggisen!" Tok et super-happy før-bilde, slik at jeg kunne dele deilige nyheter med dere etter tannlegebesøket. Se bare her:

Vel inne på tannlegekontoret ble det litt venting og vurdering før beskjeden kom: "Du må nok ta en ny runde med strikker, Inger, fordi fortennene dine har steilet litt. Med andre ord kan vi ikke ta av nede-reggisen din i denne omgang, men vi setter allikevel på en streng på baksiden av tennene dine." Jeg fikk altså ikke ta av nede-reggisen, men faktisk enda mer metall inn i munnen...

Herreminhatt, for en nedtur. Jeg hadde gledet meg så masse til denne dagen, i flere uker faktisk, spesielt de siste dagene der jeg har vært plaget med store, hovne, vonde munnsår. ÆSJ! Så istedet for etter-bilde uten nede-reggis, ble det heller et sutrebilde fra tannlegestolen:

Æsj, æsj, æsj. Dårlig start på uka! Samtidig vet jeg jo at jeg må føye meg etter det kjeveortopeden anbefaler, det er tross alt han som kan det her. Jeg skal prøve å tenke positivt, og jeg vet jo at det ikke er alt for lenge igjen til jeg er ferdig med hele sullamitten. Det var bare en så syyyyyk nedtur! Jeg var jo bombesikker på at i dag var min siste dag med nede-reggis!!!!

Nå krysser jeg alt jeg har av fingre og tær for at den nye strengen og de nye justeringene i løpet av de neste ukene korrigerer det som er feil, og at reggisen fyker av i desember som planlagt. It better. Ellers begynner jeg å grine. Hylgrine. Men, men! Biter tenna sammen (phun intended) og tenker framover. Snart, Inger, snart.

Håper dere andre har en bedre start på uka enn undertegnede...

6 kommentarer

Helene

28.10.2013 kl.12:11

myyyh <3 :(

INGER H.

28.10.2013 kl.12:11

Helene: Syper-myyh :( <3

Karina

28.10.2013 kl.16:43

Huffda, kjære deg... Det var ikkeno gøy da! :(

Jimmy

28.10.2013 kl.20:07

Synes du er ei tøffa Inger. Snart ferdig nå! :)

INGER H.

28.10.2013 kl.22:22

skikkelig kjedelig, faktisk :-( Buuu...

INGER H.

28.10.2013 kl.22:23

Takk, Jimmy :) :)

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv