hits

PHI PHI ISLANDS OG "THE BEACH"

Nå har vi vært i moderlandet en hel uke, og Thailand virker plutselig så utrolig langt, langt borte, både i sted og tid. Da er det deilig med bilder, slik at man kan mimre litt tilbake til varmen! Ikke bare varmen, men også folkemyldret. For hu-hei, så mange turister det var i Thailand. Kanskje ingen overraskelse for de fleste, men jeg ble faktisk litt overveldet av folkemengden. For eksempel på Phi Phi-øyene var det helt kaos... Vi måtte lete lenge etter en liten flik sand å sitte på, og så ikke stranda for bare folk. Det var totalt overfylt, spesielt på Maya Bay, den vakre stranden fra filmen "The Beach". Bare se her:

Kaos, I tell you! Men sukk, det var fint. Det var virkelig helt fantastisk nydelig der. Hadde det bare vært litt færre folk... Oh well. Vi var litt usikre på om vi skulle overnatte på disse øyene, så vi tok oss heller en liten rekogniseringstur med en turistbåt for å bli litt bedre kjent. Ja, det var som sagt vakkert, men alt for mange folk til at vi gadd å bruke penger på overnatting. Vi var rett og slett super-happy med en én-dagers, og ville samtidig ikke vært opplevelsen foruten!

Nydelig, eller hva?

#thailand #phiphi #thebeach #mayabay

2 kommentarer

marit

03.12.2013 kl.21:42

Ja, kjempefint, men kjederlig med så mye mennesker:(

Jeg er spent på hvordan Malaysia blir - reiser om 16 dager :))

Håper på sol, varme, fine strender og spennende kulturer!!

INGER H.

07.12.2013 kl.16:10

marit: Ååå, heldig, god tur!

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv