hits

ÅRETS PAKKEKALENDER TIL MANNEN

Bedre sent enn aldri..?

November fløy fort forbi, og plutselig kom desember. Vi har tradisjon tro pakkekalender i heimen (blir aldri for gammel for det, vel?), og i år skulle ikke være noe unntak. Da var det litt type småproblematisk at jeg dels hadde glemt at november hadde gått tom for dager, samtidig som jeg hadde bestemt meg for hvordan type kalender mannen skulle få. Og den type kalender får man ikke tak i på en søndag. Jeg krøp til korset aka. Marius, og sa at kalenderen hans dessverre ville bli litt forsinket, og det var heldigvis greit. For denne gang. Neste år skal jeg være litt føre var, jeg har troa allerede!

Anywayz, jeg har fått på plass over halvparten av kalenderen hans, og kan røpe at gårsdagens gave var en Bitter øl fra Nøgne Ø, og dagens gave en julebrus fra Hamar.Mannen er storfornøyd, which makes me a happy bunny.

God advent, 3 uker og 1 dag igjen til julaften!

3 kommentarer

Veronika

09.12.2013 kl.21:38

Så utrolig smart! haha. Har aldri tenkt over at man kan lage en slik kalender.

ICT

21.12.2013 kl.15:17

Haha så genialt :-D

INGER H.

06.01.2014 kl.15:27

ICT: Han ble fornøyd ;)

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv