hits

BINGO PÅ BLÅ

Noen ganger opplever man nye ting som bare treffer bæng on, midt i blinken, som rosinen i pølsa og bjørneskinn på taket. I går hadde jeg en slik opplevelse, da jeg sammen med 6 fine venner dro på bingokveld på Blå. Vi møtte opp ti minutter før dørene åpnet, slik at vi var klare for å storme inn og sikre oss gode plasser. Med en øl i hver hånd, en rosa tusj og tre bingobonger startet en desemberaften som går rett inn i huskeboka! 

Bingokongen var tilstede. Han var awesome. Man kunne vinne ostepop. Husbandet var Black Debbath (hvor fett ekke det, lizzom?), og Blå var stappfullt. Det var som å være på et standup-show, og jeg lo til tider så jeg grein. Det var allsang og en helt fantastisk rockequiz fra Black Debbath sin selvproduserte quizbok (en av kategoriene i boka er: "alle svarene er Black Debbath". Jeg klarte alle.), stemningen var på topp og jeg gleder meg allerede til neste gang!Happy, smilende og superfornøyd reggis-fri dame ønsker alle en fin torsdag!

3 kommentarer

Helene

12.12.2013 kl.12:33

*kremt* vi ville være med :P

INGER H.

12.12.2013 kl.12:39

Helene: Dere kunne jo vært med! Bli med neste gang??? :D

Helene

13.12.2013 kl.10:58

Jeg glemte det litt egentlig :P hehe..

Jaaa, neste gang :)

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv