hits

TYGG OG SVELG, GOD HELG!

Nesten 4 kilo pinnekjøtt står og putrer på steikeplata, for i kveld skal vi få besøk. Av to stykker... Litt feilberegning av mengde, mon tro? Blir i hvert fall nok mat! Pinnekjøtt, rotmos (kålrabi, potet, gulrot, rømme, fløte og smør - vanligvis også søtpotet, men de var tomt for det i butta) og rødkål. Perfekt kombo. Mange forbinder sur-/rødkål med ribbemåltidet, men jeg ble avgengig av rødkål til pinnekjøtt etter en jul i Sogndal. You should try!

Det lille vinglasset jeg fikk fra svigersøskna er fyllt opp (det rommer over én og en halv flaske), og jeg venter Helene på døra hvert øyeblikk.

I morgen skal jeg feire bursdagen min, har jo tross alt blitt 28 år, flyttet til Oslo og fjernet reggis, så denne helgen skal bli finere enn finest.

God helg!

4 kommentarer

Elisabeth Bentzen

13.12.2013 kl.20:43

Finnes ikke noe bedre enn et glass vin og god mat på en fredag, etter en lang uke. Ha en fortsatt god helg :)

INGER H.

13.12.2013 kl.21:32

Elisabeth Bentzen: Helt enig! Ha en superduper helg :D

Ida

13.12.2013 kl.22:33

ååh amm jeg elsker pinnekjøtt det er den beste julematen hehe :D <3

INGER H.

20.12.2013 kl.19:47

Ja, det er helt nydelig!

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv