hits

LILLE JULAFTEN - OG EN LITEN OPPSUMMERING AV EN TRAVEL FØRJULSTID

Pjuh! Den siste tiden har vært ganske så travel - og ganske så fin. Jeg liker å være bizzy, og høsten er kanskje den travleste tiden av året, i hvert fall for min del. Her kommer en aldri så liten oppdatering på hva som har skjedd i livet mitt den siste tiden:

Jeg feiret bursdagen min for noen uker siden, men beklageligvis kunne to av mine aller beste venninner ikke komme. Derfor kom Karina på bursdagslunsj tidlig på dagen, og vi koste oss med både mat, eggelikør og sjampanje. Score! Anette måtte være doktor hele helgen, men arrangerte en privatbursdag for meg i leiligheten sin, der Karina også kom. Rødvin, sushi, cava, cola, levende lys og god stemning. For noen fine venner jeg har! Love you!

Vi har fått opp julepynt, men kan ikke akkurat skryte av årets juletre... Det er ca 30 cm høyt, blinker i forskjellige farger og er lagd av plast. Julestjernen vår er kanskje litt mer classy, den kommer fra Granit og er lagd av tre:

Jeg har nå fått hele 4 Kähler-lyshus, og de tar seg godt ut i vinduet sammen med et reindyr fra Bolia og noen søte nisser vi kjøpte når vi bodde i Lakselv. Kan de ha vært fra Nille, tro?

Jeg har vært på Fjellhamargjengens årlige julebord, der jeg blant annet møtte denne flotte dama. Therese og jeg har vært venner siden vi var 1 år gamle, og har det alltid meget koselig når vi ser hverandre (selv om det er alt for sjeldent...):

Vi har vært opptil flere ganger hos mampap på Lørenskog, nå sist i juleselskap med hele familien vår (inkludert verdens fineste nevøer), og bestemor, tante, onkel, fettere og kusine-in-law. Utrolig koselig, som vanlig, og mye mat. Mye GOD mat. I tillegg gikk vi, tradisjon tro, rundt juletreet og sang sanger, noe som var en førstegangsopplevelse for Bridget (kusine-in-law). Stor suksess, og mye latter! Ja, og som dere kanskje kan se, fikk vi pakkekalender. Når vi sover hjemme får vi fortsatt pakker fra mampap, og den tradisjonen håper jeg varer evig.

I dag er det lille julaften. Jeg har kjørt mannen til flyplassen, da han skal feire jul på Mo. I år feirer vi jul hver for oss, både på godt og vondt. Vi får jo ikke vært sammen, men vi får tilbrakt kvalitetstid med hver vår familie - noe som absolutt ikke kan undervurderes. Den eldste nevøen vår spurte meg hvorfor onkel Marius ikke skulle feire jul lammi de, og da svarte jeg at han ville være sammen med mammaen og pappaen sin. Nevøen svarte spontant: "Å, det skjønner jeg jo, for det vil jo jeg også", og jeg kjente meg lett igjen. Ps: Marius! Jeg savner deg allerede! Nå har jeg vaska golvet, pakket bilen, gjort ferdig julegavene, tatt et par klesvask, børsta katten, sett noen julefilmer og koser meg med dagens lunsj - øl og goldfish. YOLO, ikke sant?

Håper alle nyter deilige dager med masse kjærlighet.

God jul!

2 kommentarer

thelifeofmagnus

23.12.2013 kl.18:19

Juletiden er så koselig <3

INGER H.

06.01.2014 kl.15:26

thelifeofmagnus: Helt enig :D

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv