hits

HVA SLAGS PERSONLIGHET ER DU?

Forrige mandag ble jeg totalt slått ut av influensa. Vondt i kroppen, feber som pusha 39 grader (jeg har så og si aldri feber), utrolig ekkel hoste, vond hals og generelt crappy form. Nå har jeg vært hjemme, inne, sittende på rompa i sofaen med nesespray, hostesaft og dopapir i en uke, og det tiltaler meg lite. På søndag gjenkjente jeg en kjedelig følelse jeg sist hadde under den verste mørketida i Lakselv, nemlig at jeg begynte å bli litt "off". Negativ, nedstemt, giddalaus, emo. Jeg tenkte at "nå kommer jeg inn i en dårlig periode", og begynte allerede å analysere hvordan jeg skulle komme ut av den dårlige perioden igjen. Da slo det meg; jeg er jo en sosial person. Jeg får energi av å være i nærheten av mennesker, og jeg blir tappet av energi når jeg blir sittenes alene over lang tid. I Lakselv var det mye alenesitting, både hjemme og på jobb. Vi satt jo stort sett alene i flytårnet, og stort sett alene når den andre var på jobb. Og det var jo nettopp det jeg ikke likte med Finnmark... Alt for mye alenetid, alt for få mennesker å snakke med og alt for ensomt på jobb. Derfor gleder jeg meg til å dra tilbake på jobb i dag - for å jobbe, for å se mennesker og for å få fyllt opp energilageret mitt med andres nærvær.

Vi er forskjellige, det er det ingen tvil om, men det er det sosiale som får meg til å tikke og gå. Samtaler, interaksjoner, observasjoner og nærvær. Med en gang jeg føler meg litt isolert, så blir jeg deppa - men etter et glass vin med ei venninne, en hektisk dag på jobb eller en date med mannen er jeg som en ny person. Jeg tok forleden dag en personlighetstest (som jeg har tatt en gang tidligere i forbindelse med flygelederskolen, men som jeg glemte svaret på) som underbygde den personen jeg er. Anbefales! Bare klikk deg inn her: 16personalities.com - jeg ble en ENFP.

Dagens råd: Surround yourself with positive people!

10 kommentarer

Petter

28.01.2014 kl.23:49

Elsk bildet!! Førr ei herli uka vi fikk der nede :)

Amandaaaa

29.01.2014 kl.22:40

Heeei! Jeg vet ikke om du har skrevet flere inlegger før om dette, men tror du du kunne skrive et innlegg for de som ønsker å bli flygeleder? JEg går på videregående, og lurer på hvilke fag jeg burde ta for å være (litt) forberedt på det jg kanskje møter på studien/testene? :D

silje

06.02.2014 kl.23:06

Hei! Dette innlegget var svært bra, føler selv at jeg blir avsosial i denne mørketiden der jeg drar på skolen når det er mørkt og drar fra skolen når det er mørkt. Blir så utrolig depremert og avsosial av det! MEN jeg lurer også på om du kunne ha skrevet et innlegg om flygelederyrket? :) hadde satt utrolig stor pris på det!

Ellen S Grønlund

08.02.2014 kl.20:14

Ønsker deg en fin helg :)

Morten Malmo

09.02.2014 kl.20:34

dette her var jo faktisk utrolig spennnde

INGER H.

11.02.2014 kl.16:56

Petter: JA. Best. Week. Ever.

INGER H.

11.02.2014 kl.16:57

Amandaaaa: Hei! Det er ingen spesielle fag du trenger for å bli flygeleder, kun generell studiekompetanse. Se i linkene på høyre side, trykk på den som heter "Jobben" - der finner du mange innlegg om flygelederyrket!

INGER H.

11.02.2014 kl.17:05

silje: Har skrevet mange innlegg om yrket. Klikk på denne linken: http://ingerpluss.blogg.no/jobben.html - her finner du mange innlegg om mitt liv som flygeleder!

INGER H.

11.02.2014 kl.17:05

Ellen S Grønlund: Tusen takk :)

INGER H.

11.02.2014 kl.17:06

Morten Malmo: Helt enig :D

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv