hits

LIFE GOES ON!

I det siste har det vært ekstremt lite aktivitet på denne siden. Det er ikke fordi jeg ikke har vært i aktivitet, kun fordi jeg ikke har tatt meg tid til å skrive noe vettugt. Altså, det er ikke bare vettuge ord som blir skrevet her til vanlig, men har bare mistet litt piffen, kanskje? Uansett, for å komme med en kort oppsummering av livet i hovedstaden, kan jeg fortelle flere ting. For litt siden var Marius, Vidar (bestebarndomskompisen), Karina, lillesøstern og Ingvild på en awesome konsert i Oslo Spektrum - fantastiske Ellie Goulding!

Hun er helt herlig. Nydelig dame, klokkeklar røst og et sexy show. We love you, Ellie!

I tillegg til fredagsquiz, konsert, rødvin med venninner, influensa, familiehygge, kosekvelder med mannen og 80-tallsparty har det vært mye jobbrelatert i det siste. Vi har hatt en ny del-eksamen som jeg (såvidt) sto på, og om en liten uke har vi faktisk final exam i teori. Grøss og gru. Vi er på andre uken i simulator, og trener på "spesielle hendelser". Grøss og gru #2. Får håpe jeg slipper å oppleve så mye dramatikk i real life! Forrige helg hadde vi nyttårsfest med jobben - gallamaskerade. Herrejemeni, så moro det var! TOPP stemning, glade mennesker og hæla i taket. Gleder meg allerede til neste fæst!

Så ja, det har vært litt av hvert som har skjedd i det siste. Formen har vært sånn halvveis, og er det noe jeg IKKE liker er det å være på halv-tolv. Jeg hadde skikkelig influensa i en uke, men har ikke kommet meg helt til hektene etter det, og det er kjedelig. Gurimalla, så kjedelig... Nå er det en siste innsats i sim'en i morgen, og så emigrerer jeg og mannen til hytta på fjellet. Godis, rødvin, ullundertøy og fett hår - gotz to love it.

Sayonara for now!

PS: snart kommer det et nytt innlegg angående yrket mitt - her har jeg nemlig fått mange spørsmål i det siste som jeg tenkte å svare på. Stay tuned!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv