hits

INSTA-CHALLLENGE = DONE!

Jeg er ikke ofte med på alle disse "challenges" som flyter over sosiale medier, men når jeg blir utfordret av ei så fin dame som Karina, måtte jeg nesten bøye meg i støvet og bli med. Så her kommer fem hverdagsbilder på fem dager:

Første bilde: Tacokveld med Helene, Martin, Agnes, Henrik, Marius og meg i Sande. Boblebad, brettspill, champagne og gode venner - hva mer kan man ønske seg?

My job, my life - Avinor. Oslo Kontrollsentral må være blant de beste arbeidsplassene i verden, spør du meg!

Min lille familie slapper av etter en tøff dag på jobb...

Jeg har jo fått av togskinnene på tenna, men arbeidet er ikke derfor over. Nå har jeg strenger på innsiden av tenna, både oppe og nede, og sover med nattgom. Lovely.

Det siste bildet ser ut som et skrytebilde, men sannheten er at keg etter ti minutter hadde pusteproblemer, blodsmak i kjeften, sprutrød i trynet og holdt på å dette av spinningsykkelen. Men jeg gir ikke opp, og satser på å komme fort i form!

Det var mine fem bilder på fem dager.

Tar DU utfordringen?

Ps: følg @trenieh på Instagram!

4 kommentarer

Marthe Dybdahl

27.02.2014 kl.16:12

så utrolig fin og inspirasjons full blogg du har! Dette er en blogg jeg må ta flere turer innom! Tusen takk for inspirasjonen bloggen ga meg med at jeg stakk innom! Stå på videre og lykke til!

Karina

27.02.2014 kl.22:39

Fina. Rett og slett, kort og godt <3

INGER H.

26.03.2014 kl.11:37

Karina: <3

INGER H.

26.03.2014 kl.11:37

martheeeee: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

INGER H.

INGER H.

32, Oslo

Jeg er født og oppvokst i Lørenskog, og bor nå i Dubai med mannen min. Jeg jobber som flygeleder, reiser så mye jeg klarer, elsker god mat med fine venner og nyter livet! E-post: ingerpluss@hotmail.no Instagram: @inger.trenieh

Kategorier

Arkiv